Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi fener para bastırıp alıyor da, yerli transferde beşiktaştan çalım yemek cidden kötu.Yerli kalitesi uzak ara en kötu takımız zaten, bir şekilde halletmek lazım.

Hadi fener para bastırıp alıyor da, yerli transferde beşiktaştan çalım yemek cidden kötu.Yerli kalitesi uzak ara en kötu takımız zaten, bir şekilde halletmek lazım.
Ne çalımı yemisiz bjkden,salih cok onceden bitti.mustfa cengiz yonetiminin hatasi o.kaan ayhanda olmuyo bjk kiralik istedigi icin.bana bir haber getirin bende dogru diyim

Kaan ayhan milli takımdan izlediğim traş bi oyuncu, ama ilk 11 yeri milli takımda garanti olduğu için pesinde koşuyoruz

Yabancı sınırı nelere kadir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hafta oldu başkan geleli 1 tane transfer yok.

10 gün içinde transfer yapılabilecek ekip kurduk falan demiyeceksin başkan. Böyle bir şey demezsen kimsenin beklentisi olmayacaktı.

Bundan sonraki başkan adaylarına iyi bir örnek olsun.

Dieng’i anca 6-7 milyona birakirlar gibi. Misir liginde oynayan bir oyuncu icin cok para.

Kenanı da salihi de istedik ama alamadık.Kaan da belli ki olmayacak.
Kaan olur buyuk ihtimal.ama bjkye gidecegini de zerre dusunmuyorum.bjk kiralik ve bonservissiz oyuncu kovaliyo.kenani da kimse istemedi taraftardan.bende yetersiz bi oyuncu oldugu kanisina vardim iyice,basta fena bulmasamda.Fatih hoca da istemediki baris alper yilmaz aliniyor

Adananın arkasında turkiyenin sayılı zenginlerinden olan bir bakan yok mu. Para nereden gelecek başka.

bu adamlar hani twit atmıcaktı? dayanamadılar mı yine
Adam buradan bir şey söylemeyeceğiz toplantı sonrası resmi kanallardan açıklama yapacağız demiş işte. İnsanlar bekliyor şimdi Taylan'ın hakkının savunulmasını ve bizim yönetimden kimse açıklama yapmayınca insanlardan tepki görmüş olabilirler "Eşref Bey bile açıklama yaptı siz neredesiniz?" gibisinden. Bu açıklama o eleştirileri kovuşturmak adına yapılmış ve ilk günkü açıklama söylemlerini destekleyen bir eylem bana göre.

1 hafta oldu başkan geleli 1 tane transfer yok.

10 gün içinde transfer yapılabilecek ekip kurduk falan demiyeceksin başkan. Böyle bir şey demezsen kimsenin beklentisi olmayacaktı.

Bundan sonraki başkan adaylarına iyi bir örnek olsun.
Üzerimizdeki transfer yasağı dün kalktı. Bilmiyorum takip ettiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt