Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde bjk rosier ve ghezali da kiralama niyetinde sanirim.para borca mi gitti.kaan ayhana istenecek para en fazla 3 milyon,bjk medyasi 6 yazıp abartmis.kendileri alamadığından

başka yerli alamayız

kılınç, taylan, kerem oynar gibi görünüyor.

maalesef hiç biri güven vermiyor.

ghezali biz alalım o vakit adamlar bizim her topçumuza sulandılar gedson kaan , biz neden mal gibi seyrediyoruz
Baba istiyolar da git sitelerine bak.hep kiralik istiyolar.ve bi de bonservissiz adam pesindeler.son 4 senesi kayip diego costadan indirim bekliyolar,texeira ulkeye gelir mi diye haber bekliyolar.texeira para düşkünü bi herif.ghezal konusunda notrum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslanim benim

6029431b66a97c23869922c9.jpg

Burak Elmas : Yönetime talip olurken 10 gün ve 100 günü kapsayan proje ve hedeflerimiz vardı.Transferlerin kampa yetişmesi bu açıdan en öncelikli hedeflerimizden biriydi.Ancak göreve başladığımızda gördük ki bu bir gelenekmiş , transfer kampa yetişmiyormuş.

Kaynak : 6. hissim

barış alper yılmaz meselesi ne oldu acaba

pazartesi görüşülecek diyorlardı

Kaan ayhanin hadi milli takim performansı falan,isteyecegi en fazla 4 milyon sasulonun.fakir bjk kiralik teklifimiz reddedildi,6 milyona satmak istiyolar diye uydurmus.3 milyona biter bu transfer

Baba istiyolar da git sitelerine bak.hep kiralik istiyolar.ve bi de bonservissiz adam pesindeler.son 4 senesi kayip diego costadan indirim bekliyolar,texeira ulkeye gelir mi diye haber bekliyolar.texeira para düşkünü bi herif.ghezal konusunda notrum.
valla bi işin oluru 3 ise biz devreye girip 4 e patlatacağız bizim canımız çok yandı bundan başlarım etiğine ben başkan olsam sadece bir ekibi kolpa transfer görüşmeleri yapmak için görevlendirirdim medyayı da manipüle ederdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt