- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.166
- 5.628
O degilde bjk rosier ve ghezali da kiralama niyetinde sanirim.para borca mi gitti.kaan ayhana istenecek para en fazla 3 milyon,bjk medyasi 6 yazıp abartmis.kendileri alamadığından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ghezali biz alalım o vakit adamlar bizim her topçumuza sulandılar gedson kaan , biz neden mal gibi seyrediyoruzO degilde bjk rosier ve ghezali da kiralama niyetinde sanirim.para borca mi gitti
Baba istiyolar da git sitelerine bak.hep kiralik istiyolar.ve bi de bonservissiz adam pesindeler.son 4 senesi kayip diego costadan indirim bekliyolar,texeira ulkeye gelir mi diye haber bekliyolar.texeira para düşkünü bi herif.ghezal konusunda notrum.ghezali biz alalım o vakit adamlar bizim her topçumuza sulandılar gedson kaan , biz neden mal gibi seyrediyoruz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla bi işin oluru 3 ise biz devreye girip 4 e patlatacağız bizim canımız çok yandı bundan başlarım etiğine ben başkan olsam sadece bir ekibi kolpa transfer görüşmeleri yapmak için görevlendirirdim medyayı da manipüle ederdim.Baba istiyolar da git sitelerine bak.hep kiralik istiyolar.ve bi de bonservissiz adam pesindeler.son 4 senesi kayip diego costadan indirim bekliyolar,texeira ulkeye gelir mi diye haber bekliyolar.texeira para düşkünü bi herif.ghezal konusunda notrum.
barış alper yılmaz meselesi ne oldu acaba
pazartesi görüşülecek diyorlardı
herifin kulübünün başkanı demişti bunu amaHergün bugün hareketli geçecek yazıyorlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi