Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dündü yanılmıyorsam alper potuk meselesine dönüştürüp akıllarınca gs yi küçük düşürme ezikliğine girebilirler diye yazmıştım.kaan içinde inanıyorum ki yabancı kısıtlaması var yerliye ihtiyacımız olduğunu bahsedip kaanın takımına fiyat yükseltin indirim yapmayın mecburen ihtiyaç var diye alırlar 3 yerine 4,5 öderler diye söylemişlerdir düşman rakipler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baris alper icin anlasma tamam.ali yavuz ve suleyman lusun kiralik bonservis meselesi gorusulyomus.bu da twitterdan mesela.ben fb haberi gormedim

Transfer yapacağımız oyuncuyu sözleşme imzalayan dek hiç kimse bilmemeli hele ki Fenerbahçenin kulağına gitti mi bir kez hayatta olmaz o iş

buna guveniyolar bende arada okuyorum twitlerini

Muhtemelen 750.000 bonservis ali yavuz kiralik,suleyman lus bonservis olabilir

BAY'a karşılık Ali Yavuz'da, Süleyman Luş'ta bonservisleriyle verilebilir. İkisinden de bir yol olmaz. Luş geçen sezon elinde oyuncu olmayan, küme düştü gözüyle bakılan bitik Urfa'da bile yedekti. Ali Yavuz'da bizim kalibremizde bir oyuncu değil, maalesef olamaz da.

BAY'a karşılık Ali Yavuz'da, Süleyman Luş'ta bonservisleriyle verilebilir. İkisinden de bir yol olmaz. Luş geçen sezon elinde oyuncu olmayan, küme düştü gözüyle bakılan bitik Urfa'da bile yedekti. Ali Yavuz'da bizim kalibremizde bir oyuncu değil, maalesef olamaz da.
Süleyman Rıdvan’ın önündeydi sen güvenip oynatmıyorsun göbekli Ömer ve müzmin sakat Emre oynuyor. Hazırlık maçında bile denemiyor Terim. Oyuncu silmek ne kadar kolay. Sonra orda parlayınca ah vah demeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt