Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rıdvan’ın önündeydi sen güvenip oynatmıyorsun göbekli Ömer ve müzmin sakat Emre oynuyor. Hazırlık maçında bile denemiyor Terim. Oyuncu silmek ne kadar kolay. Sonra orda parlayınca ah vah demeyin.
Terim'in tutuculuğu benim de hoşuma gitmiyor ama Luş'a dair gerçekler böyle maalesef. Sanmam ama olur da parlarsa ah-vah etmem şahsen.

Barışın transferinde giden isimlerden birinin süleyman luş olduğunu söylemiş

Orta saha , sol bek ve kanat ciddi anlamda eksik. 2 orta saha acilen şart ama başkan 10 gün vaadi atmayacaktin o zaman. Zaman aleyhimize işliyor. Hadi psv macinda aytaci oynattin yanina kimi koyacaksın. Sol bek kim? Kanatta kim oynar? 1 hafta içinde somut adımlar atılmalı. Belli ki hiç kimse ile ön anlaşma, görüşme falan olmamış. Ayrıca Belli ki onyekuru hoca 1. Opsiyonu değil boşuna eski yönetime saydırdık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapacağımız oyuncuyu sözleşme imzalayan dek hiç kimse bilmemeli hele ki Fenerbahçenin kulağına gitti mi bir kez hayatta olmaz o iş
Ali Bey öncelikle kendisini bi yangından kurtarsın;

1624906170571.webp

Yakup ali yavuz gitmeyecek diyo ertan da tam tersini söylüyor.
Birisi bizi kolpalıyor da kim çözemedim

Ali yavuz ve suleyman lus icin hayirlisini diliyorum.ali yavuz bonservisi ile gitmez ama oynamasi da sart.ya kalsin sag kanada alternatif olsun ya da kiralansin.

Gedson, Paulinho, Dieng, Kaan, Alioski, BAY, yerli sag bek, yabanci sag kanat (Hagi/Yarmo/Ounas) yeterli olur kanaatindeyim. Yarisi bile olsa tebriklerimi iletirim Sn. Baskanimiza.

Galatasaray, Paulinho'yu kadrosuna kattı​

EK BİLGİ ESKİ BAŞKAN MUSTAFA CENGİZ SAĞOLSUN TRANSFER YASAĞINDAN DOLAYI ŞUANDA TRANSFER YAPILAMIYOR !

RESMİ SÖZLEŞMELER BİLDİRİLEMİYOR !

ALPASLAN VE AYTAÇ'IN LİSANSI ALINAMIYOR !

FATİH TERİM VE ARDA TURAN SÖZLEŞMELERİ BİLE TESCİL EDİLEMİYOR ÖYLE KOLAY ŞEYLER DEĞİL BUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYOR YÖNETİM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt