- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Şampiyonlar ligi maçımıza kaç gün kaldı bumut kardeşimBurak elmas çıkıp 10 gun demeseydi, kimse gelip laf etmezdi.Laf söyluyorsan arkasında duracaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar ligi maçımıza kaç gün kaldı bumut kardeşimBurak elmas çıkıp 10 gun demeseydi, kimse gelip laf etmezdi.Laf söyluyorsan arkasında duracaksın.
Twitter dan duyumcu ol kral
Haberi vermiş buradan.
yaptigi kontratlardan hala cikamadikcenk ergünü göreve getir burak bey
işi ehline ver
Bu duyumcularda da bi havalar tripler sanki bi bok bildikleri var
Alakası bile yokŞu cenaze olayından sonra hala bu herifi nasıl istiyor hoca çok ilginç. Serdar aziz maldivler olayının aynısı
Profil çok hoş beyefendi.Tum duyumculara aynısı yapılıp etraf temizlenmeli
Şu cenaze olayından sonra hala bu herifi nasıl istiyor hoca çok ilginç. Serdar aziz maldivler olayının aynısı
Arz ederim efendim.Profil çok hoş beyefendi.
Twitter dan duyumcu ol kral
Kendi sayfası mı
Biri sakatım diyip maldivlere gidiyor diğeri cenazeye gidiyor partilere katılıyor. Herkes acısını farklı yaşar tabiki ama partilere gidecek adam gelip topunu oynayıp takımı en kritik yerde yalnız bırakmayabilirdi. Bana göre sorumsuzluk, size göre farklıdır.Alakası bile yok
Şampiyonlar ligi maçımıza kaç gün kaldı bumut kardeşim
Aynısı değil. Birinde adam cenazeye gidiyor ve katılıyor sonra belki kafa dağıtması için eğlence yerine kendisi gidiyor veya arkadaşları götürüyor burada önemli olan adamın gelmesi gereken tarihte gelmiş olması. Diğerinde adam sakat olmadığı halde sakatım diyor ve tatile gidiyor.Şu cenaze olayından sonra hala bu herifi nasıl istiyor hoca çok ilginç. Serdar aziz maldivler olayının aynısı
1 hafta içinde 4 oyuncu(2 os+sol bek+sağ kanat) gelmezse yönetimi halıya sarmaya başlarız3 hafta kaldı melih ağabey.