Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu duyumcularda da bi havalar tripler sanki bi bok bildikleri var

Reis sen onlari bosver, bize yalan bilgi vermeye devam et diye arkasindan aglayanlar oldugu sürece girerler tabi havaya. Duyumculari az görme, transfer döneminin uyusturucu tacirleri bunlar.

Son düzenleme:
Valla kimse kusura bakmasın. Burak'ı destekledik ama ortada başarısızlık varsa eleştireceğiz.

Sen çıkıp biz transferleri yapabilecek güce sahip bile ekibe sahibiz. Göreve gelirsek mümkün olduğunca hızlı hareket edeceğiz. PSV maçına kadro yetiştireceğiz. İyi bir ekibe sahibiz. Borçsuzluk kağıdı ve devraldığımız yönetimde sorunları giderince transferler gelecek deseydin sorun yoktu.

Sen çıkıp 10 gün içinde bitereceğiz dersen seni eleştirirler.

İletişim ve üslup çok önemlidir. Hızlı hareket edeceğiz transfer son güne kalmayacak farklı transferler 10 gün içinde bitecek ayrı.

Sen başkan adayıysan söylediklerin çok önemli olur. Söylemek istediklerinle değil söylediklerinle sorumlu olursun.

Şu cenaze olayından sonra hala bu herifi nasıl istiyor hoca çok ilginç. Serdar aziz maldivler olayının aynısı

O haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Cenazeye gittiği döneme ait Onyekuru ile ilgili paylaşımlara baktım, yok öyle bir şey. Olsaydı taraftar tepki gösterirdi zaten ama cenazeden gelir gelmez sakatlanıp 2 hafta uzak kalmış. Parti ile ilgili insta paylaşımı falan yok.

Alakası bile yok
Biri sakatım diyip maldivlere gidiyor diğeri cenazeye gidiyor partilere katılıyor. Herkes acısını farklı yaşar tabiki ama partilere gidecek adam gelip topunu oynayıp takımı en kritik yerde yalnız bırakmayabilirdi. Bana göre sorumsuzluk, size göre farklıdır.

Şu cenaze olayından sonra hala bu herifi nasıl istiyor hoca çok ilginç. Serdar aziz maldivler olayının aynısı
Aynısı değil. Birinde adam cenazeye gidiyor ve katılıyor sonra belki kafa dağıtması için eğlence yerine kendisi gidiyor veya arkadaşları götürüyor burada önemli olan adamın gelmesi gereken tarihte gelmiş olması. Diğerinde adam sakat olmadığı halde sakatım diyor ve tatile gidiyor.

uefaya kadrolar 7 sinde veriliyo zaten pazartesi ayın 5i nasıl bişey olmayacak 2 günde mi gelcek transferler

Yönetim teklifi oldukça düşürmek istiyor ne 1 milyona mı almak istiyoruz anasını satayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt