Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sony Lopez 17/18 sezonunda iyiydi
Ligde 15 gol 7 asist
Sonra düşüşe geçti
Fırsat transferi de olabilir aslında
Sağ kanat için sol ayaklı bir oyuncu aranıyor galiba

Borçsuzluk kağıdı yüzünden transfer yapılamıyor , hatta Fatih terim ve Arda Turan'a imza atılamadı deniyor.
Ama
Aytaç , Alpaslan , Ömer , Emre bunların hepsine Haziran ayı içerisinde imza attırıldı.
Bir sıkıntı varsa bu yönetimlerin değil Galatasaray'ındır.
Eee bunlar nasıl gerçekleştirilebildi o zaman.
Buradaki mantıksızlığı anlayamıyorum ben.

Borçsuzluk kağıdı yüzünden transfer yapılamıyor , hatta Fatih terim ve Arda Turan'a imza atılamadı deniyor.
Ama
Aytaç , Alpaslan , Ömer , Emre bunların hepsine Haziran ayı içerisinde imza attırıldı.
Bir sıkıntı varsa bu yönetimlerin değil Galatasaray'ındır.
Eee bunlar nasıl gerçekleştirilebildi o zaman.
Buradaki mantıksızlığı anlayamıyorum ben.
Saydigin isimler MC yönetiminde imzaladi sözlesmeleri. O yüzden Terim ve Arda bunlara dahil olmuyor.

Bazilari halen kudurmus gibi agliyorlar vah vah. Son 3-5 senedir agizlarini acmayanlara bak sen

Bazilari halen kudurmus gibi agliyorlar vah vah. Son 3-5 senedir agizlarini acmayanlara bak sen
Konu aglamak degil ki. Sorun varsa o da halledilir bence. Yanliz bilgi kirligi mevcut ve adam gibi ne döndügünü kimse aciklamiyor. Yok yani neden? Cik basinin karsisina anlat durumlarin ne oldugunu. Son aciklamasi yeterince seffaf degil bence kimse bisey anlamadi. Ciddi bir rakam var halledilecek filan dedi ama halen kimse neyin ne oldugunu bilmiyor. Mesela basinin karsisina cikip durum söyle böyle oldugunu anlatip tam olarak nelerin halledilmesi gerektigini anlatsa kimse agzini acmaz.

Burda, bende cok takildim mesela. Adam 21 yasindan beri camianin icinde, MC yonetiminden bilgiler mutlaka aliyordur, ekonomi olsun, borclar olsun.

Simdi en korktugum yere gelecek durum: '' Biz enkaz devir aldik'' ayni Koc ve Nur cebi gibi.
Almadık, alamadık diye söyledi ama ekledi : en kötü senaryo için de planımız var diye

Aysal bi sekilde yeni yönetime destek olmali,sedat doganin aciklamasindan da haklarimizin korunmasi konusunda, herhangi bir darlik ve zorlukta bi sekilde isin icinde olacaklarını anladim. Unal baskan destekledigi esref ve yine esrefin yonetiminde olan kendi eski saz ekibi seçilmediği icin bence zaman zaman mudahil olacak duruma.ciddi anlamda yeniden taraftarin gozune girme tasasi tasidigini hissettim

Çok belli olmaz ama dediğim gibi ihtimal olarak dediğim senaryoyu çok yaşadık. Falcao'da komutandı gelmeden önce. İşler değişebiliyor :(
Falcao 2014ten beri bok gibi bir adamdı. City'e attığı gol dışında sıradandı ayrıca.

Kerem, taylan, marcaoya da yüksek teklif gelirse satılabilecekler listesindelermiş. Keremi ellemeyin de diğerleri satılabilir sorun yok

Kaliteli topcularımızı satip falcao ve feguliyi besleyecegiz. Muthis plan Burak tskler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt