Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka ya? Aciklama yapmak bu kadar mi zor??? Transfer yapilmazsa ilk ban yiyecekler arasinda sen olacaksin yine
Yoo ama bu gidisle sen ve baskalari bakirköyde randevu alacak gibiler. Akisina birakin.a

adam yapti halen aciklama nerde diyorsun. 7/24 aciklama mi yapsin? Cengizden farki ne olur

Qatar Airways açıklansın bari.

bugün itibariyle stat sponsorluğu bitti. bugün açıklanır mı sponsorlar?

bu seneyi de kupa almadan geçersek hoca başkan dayanır mı bilmiyorum ama seneye elimiz rahatlıyor baya:crushed:

falcao babel feg'den kurtuluyoruz. Gerçi bu sefer bankalar birliği şeysi giriyor devreye.

1625042998871.webp

Bakip görecegiz ne olup olmadigini. Vergi borclari vs. Asikar.
Ne diyim aglamaya yanmaya devam edin mi diyim?
Biraz rahat olun. Deadlinedan sonra herkes yangina verir zaten
Yahu transferi geçtim, açıklama yok bu konular ile ilgili. Maça kadar çözülmezse hocasız mı çıkacak takım?

Asıl mal biziz ki 10 günde cidden transferleri yetiştirebileceklerine inandık.
Ülkede yalan söylemek o kadar normal bir şey olmuş ki, yüzleri de kızarmıyor artık.
Ben şu açıklamaları yapsam yerin dibine girer çıkar özür dilerdim şu an.
Seçim öncesi salla babam salla, seçim sonrası enkaz edebiyatı.
Şu kulübe kilidi vurun da gidelim Avrupa'dan başka bi takımı destekleyelim bari.

Asıl mal biziz ki 10 günde cidden transferleri yetiştirebileceklerine inandık.
Ülkede yalan söylemek o kadar normal bir şey olmuş ki, yüzleri de kızarmıyor artık.
Ben şu açıklamaları yapsam yerin dibine girer çıkar özür dilerdim şu an.
Seçim öncesi salla babam salla, seçim sonrası enkaz edebiyatı.
Şu kulübe kilidi vurun da gidelim Avrupa'dan başka bi takımı destekleyelim bari.
Adamın bir amacı vardi ona da ulaştı. Yüzünün kızarması icin sebep yok.

5 temmuza kadar takım şabonu oluşmazsa iş işten geçmiş demektir.

yeni yönetimin önünde kritik bir hafta var bu işi çözemezlerse , taraftar olarak tepelerine çökeriz.

Sponsorluk aciklamasi icin de mi UEFA borcsuzluk kagidi bekleniyor geciniz
Yok ama sana biraz sözlesme management anlatim:

yürüyen sponsor sözlesmeleri var (30.6 tt, sixt ne zamana kadar bilmiyorum). Sence yürüyen sponsor sözlesme üzerine, baska bi sirketle sözlesme imzalarsan ne olur?

sorunun cevabi sende. Yardim edeyim. Kelimenin bas harfi T

Ama haklisin yuh yönetim nasil böyle kanunlar cikarirsin yaziklar olsun kandirildik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt