- 5 Eylül 2014
- 87.405
- 74.207
- 4.513
sakin ol muspKivirmayi bi aciklasana o na göre cevabini verecegim+ okuyacagim sonrasini. Terbiyemizi bozmayalim
ben halledeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin ol muspKivirmayi bi aciklasana o na göre cevabini verecegim+ okuyacagim sonrasini. Terbiyemizi bozmayalim
Ben basit bir taraftarim.Yönetimin tükürdügünü yalamak zorunda kalmasini istemiyorum. Seffaflik istiyorum. Demokrati istiyorum. Rakiplerimize oyuncu kaptirmak istemiyorum. Gelecek yillarin Galatasarayi kurulmasini istiyorum.
Anladin senKivirmayi bi aciklasana o na göre cevabini verecegim+ okuyacagim sonrasini. Terbiyemizi bozmayalim
Yoo anlatsana bi merak ettim. Bokunu cikarmaAnladin sen
bok yazamazsinYoo anlatsana bi merak ettim. Bokunu cikarma
Kivirma olayini bi acikla senbok yazamazsin
yine kavgalar yine senYoo anlatsana bi merak ettim. Bokunu cikarma
Yoo ben normal yazarken karsidaki zat kivirmalar felan diye baslarsa suclusu benmiyimyine kavgalar yine sen
onu ben halledeceğim muspYoo ben normal yazarken karsidaki zat kivirmalar felan diye baslarsa suclusu benmiyim![]()
halk arasında, birisinin köşeye sıkıştığında veya gerçekleri söylemek istemediğinde kullandığı sözlerdir.Kivirma olayini bi acikla sen
Ne diyon lan sen?2 dakika adam gibi durun la şurda her şeyin suyunu çıkarıyorsunuz kilitleyin konuyuda hava alsınlar
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani bos bos kullandigin bi laf su an. Haklisin sana bir sey anlatmaya calisanda suchalk arasında, birisinin köşeye sıkıştığında veya gerçekleri söylemek istemediğinde kullandığı sözlerdir.
bazen belki hatayi kendinde aramaya baslasan fena olmaz. Benden sana tavsiye. Etrafinda herkes ile tartisma yasadin. Ben seni öyle tanidim. Belki hata sendedir. Biraz düsün bunlari. Iyi günlerYani bos bos kullandigin bi laf su an. Haklisin sana bir sey anlatmaya calisanda suc
Gercekleri söylenek istemedigine hahsuahshHh gg