Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Kemal Y. Kürek

sen istiyorsun ki
yiyelim içelim transfer yapalım
aynı 6 ok zihniyeti gibisin
Ben basit bir taraftarim.Yönetimin tükürdügünü yalamak zorunda kalmasini istemiyorum. Seffaflik istiyorum. Demokrati istiyorum. Rakiplerimize oyuncu kaptirmak istemiyorum. Gelecek yillarin Galatasarayi kurulmasini istiyorum.

Ulan madem sallamacı adami baskan seçecektiniz bari Ibo başkanı secseydiniz. Ibo baskan nagelsmanı, lewandowskiyi falan getirecekti.

Ulan ben en yakın arkadaşıma verdiğim sözü bile tutamayınca yerin dibine giriyorum.
Bu herif milyonlarca taraftarı olan kulübün başkanlığına talip olup, ekranlara çıkıp günlerce şöyle hazırız böyle iyiyiz filan şov yaptı. Şimdi de ölü taklidi yapıyor.
Bir söz veriyorsan tutacaksın. Tutamayacağın sözler de vermeyeceksin.

Burak elmas gelmeseydi liseci eşref gelecekti dursun özbek gibi rahmetli özhan canaydın gibi bir başkanımız olacaktı perde arkasından kulübü inan kıraç yönetecekti sırf bu yüzden bile hala burak elması destekliyorum ki daha çok yeni hemen yangın çıkarmaya gerek yok

halk arasında, birisinin köşeye sıkıştığında veya gerçekleri söylemek istemediğinde kullandığı sözlerdir.
Yani bos bos kullandigin bi laf su an. Haklisin sana bir sey anlatmaya calisanda suc👏
Gercekleri söylenek istemedigine hahsuahshHh gg

Yani bos bos kullandigin bi laf su an. Haklisin sana bir sey anlatmaya calisanda suc👏
Gercekleri söylenek istemedigine hahsuahshHh gg
bazen belki hatayi kendinde aramaya baslasan fena olmaz. Benden sana tavsiye. Etrafinda herkes ile tartisma yasadin. Ben seni öyle tanidim. Belki hata sendedir. Biraz düsün bunlari. Iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt