Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Attigi 2 gol sayesinde şuan Psv macini dusunuyorsun.O maclarda o 2 golu atmasaydi.3veya4.olurduk.Simdi kacirdigi penaltiyi soyleyeceksin ama o gol olsaydi bile gene sampiyon olamiyorduk.+1 gol daha lazimdi. Genclerbirligine attigi sayilmayan bi golu var.Ve net goldu.ADemekki azda olsa biseyler verebilmis bu cocuk.Bu arada Rize macinda sakatlabmasaydi o macta donmezdi.O sezonda zora girebilirdi...Performansi dusuk kaldigi ama aDamin 2 kere ayagi kirildi.Ben Emre Akbabaya guveniyorum bu sene iş yapacak.
Attığı 2 gol mü?
hangi goller yav benim aklımda sadece kaçırdıkları kalmış penaltıda çabası yani benim düşünceme göre de kaçırdıkları yüzünden şampiyon olamadık

ayağa kırılmış falan bizde biliyoruz yav insanlıktan nasibimizi aldık çok şükür lakin sakatlıktan çıkmasına rağmen ekstra çalıştığına dair bi emare göremedim ben bu herifte şahsen bu senede pek bi beklentim yok.

Yeterince ilgi gormedigim icin duyumculugu birakiyorum

Artik yine normal bir uyeyim

Kamuoyuna saygi ve sevgilerle
Bu Rui olayı gündeme gelince aklıma ilk senin yazdığın mesaj geldi (Moreno olmuyor diye başlayan) Çok gerilerde kaldığı için editleyemedim, hakkını da teslim edemedim kardeşim...Sen şimdi mesajını "prime time"da tekrar yayınla da hikayenin geri kalanını öğrenelim kardeşim.Almanlarin bir atasözü var"zamanı gelmemişse gelmemiştir".Senin de mesajın değerinin anlaşılacağı zaman demek o zaman gelmemiş ancak o zaman son gelişmeler ışığında şimdi geliyor diye düşünüyorum.

Larine teklif yokmus.rosierle sanirim para konusunda bellli bi asamaya gelmisler ama kulubuyle gorusuyolarmis hala.yine kiralamak istiyolar gibi lakin marsilya alacak sanirim rosieri

orta saha yokken 5m euroya 30 yasindaki bir solbeke gommek. ne bilim

Gedson,Moreno ve Onyekuru bitmeli diğer transferlere PSV sonrasında bakılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt