Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatarak alsin parasini o vakit. Feghouliye bakip feyiz alsin biraz2.1 alıyormuş italyada bizden 3 istiyor haberleri doğru y. ihtimalle
herifin 4 sene daha sözleşmesi varmış
Ekli dosyayı görüntüle 128607
Attığı 2 gol mü?Attigi 2 gol sayesinde şuan Psv macini dusunuyorsun.O maclarda o 2 golu atmasaydi.3veya4.olurduk.Simdi kacirdigi penaltiyi soyleyeceksin ama o gol olsaydi bile gene sampiyon olamiyorduk.+1 gol daha lazimdi. Genclerbirligine attigi sayilmayan bi golu var.Ve net goldu.ADemekki azda olsa biseyler verebilmis bu cocuk.Bu arada Rize macinda sakatlabmasaydi o macta donmezdi.O sezonda zora girebilirdi...Performansi dusuk kaldigi ama aDamin 2 kere ayagi kirildi.Ben Emre Akbabaya guveniyorum bu sene iş yapacak.
Full maçı varsa atsanıza 10 dk bakıp anlarım iyi olup olmadığını
Skilssle olmaz bu iş
Bu Rui olayı gündeme gelince aklıma ilk senin yazdığın mesaj geldi (Moreno olmuyor diye başlayan) Çok gerilerde kaldığı için editleyemedim, hakkını da teslim edemedim kardeşim...Sen şimdi mesajını "prime time"da tekrar yayınla da hikayenin geri kalanını öğrenelim kardeşim.Almanlarin bir atasözü var"zamanı gelmemişse gelmemiştir".Senin de mesajın değerinin anlaşılacağı zaman demek o zaman gelmemiş ancak o zaman son gelişmeler ışığında şimdi geliyor diye düşünüyorum.Yeterince ilgi gormedigim icin duyumculugu birakiyorum
Artik yine normal bir uyeyim
Kamuoyuna saygi ve sevgilerle
Bizzat benim. Ahmet DENIZCInin hala oglu oluyorumSerdar Havacı sen değilsin di mi renkdas
rengim sen şu star transferden bahset var mı bi tıkırtı yoksa ismi devlet sırrı gibi korunuyor muYeterince ilgi gormedigim icin duyumculugu birakiyorum
Artik yine normal bir uyeyim
Kamuoyuna saygi ve sevgilerle
Denizden ve Havadan saldiriyoruz demek. Burak Başkanımın bombaları patlamasına çok az kaldı.Bizzat benim. Ahmet DENIZCInin hala oglu oluyorum
Kaan+ gedson bjk he
Mariano tarzı. O tarzı seviyorsanız iyi sevmiyorsanız kötü. Ama bu maliyetler ile her türlü kötü olmamalı.Ruhiye bazıları iyi diyor bazilari çöp diyor. Böyle bir fark olamaz herhalde