Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes isim yazıyor ama hoca ne tarz oyun oynatacak acaba pas oyunu sacmalıgında devam edermi acaba !!

Napolililer daha 4 yıllık sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncusuna ciddi bonservis istediğine göre, demek ki memnunlar ve elden çıkarmak gibi bir kaygıları yok. Oyuncunun durumu zaten sağlam...

İlginenildiyse bile ilgi o noktada kesilmeli, ısrarın anlamı yok. Halihazırda öyle uçan kaçan bir performansı da yok anladığım kadarıyla...

Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, bu akşam saat 23.00’de Habertürk TV'de canlı yayında olacak.

Transferleri 10 günde bitireceğiz dediniz neden hiçbir transfer gerçekleşmedi? Transferlerin yapılmamasının sebebi nedir? Ödenmesi gereken ödeme tutarı ne kadar? Takım planlaması konusunda ne yapacaksınız? PSV maçına az kaldı kadromuz nasıl olacak? Sorularının cevaplanmasını bekliyorum.
Psv macina kadro tamamlanmis olur. Burak elmas........

emre akbaba 3 sene formamizi giydi. 3 senede ne verdi?
Attigi 2 gol sayesinde şuan Psv macini dusunuyorsun.O maclarda o 2 golu atmasaydi.3veya4.olurduk.Simdi kacirdigi penaltiyi soyleyeceksin ama o gol olsaydi bile gene sampiyon olamiyorduk.+1 gol daha lazimdi. Genclerbirligine attigi sayilmayan bi golu var.Ve net goldu.ADemekki azda olsa biseyler verebilmis bu cocuk.Bu arada Rize macinda sakatlabmasaydi o macta donmezdi.O sezonda zora girebilirdi...Performansi dusuk kaldigi ama aDamin 2 kere ayagi kirildi.Ben Emre Akbabaya guveniyorum bu sene iş yapacak.

Murat sancak başkanım çilekleri indirmeye başladı bile

belhanda tamam sıra balotellide hadi başkanım

Yeterince ilgi gormedigim icin duyumculugu birakiyorum

Artik yine normal bir uyeyim

Kamuoyuna saygi ve sevgilerle

biri italyanlari iyi keklemis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt