Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
bizim taktigi uyguluyor serefsiz, sanirim agir copu aliyoruz.
İtalyada defansı ele alırsak en kötüsü bizim ligdeki defans ofans anlayışını donunda sallar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim taktigi uyguluyor serefsiz, sanirim agir copu aliyoruz.
Çok ciddi gördüm seni
moralim bozuk PeaceÇok ciddi gördüm seni
boşa konuşuyoruz kral. bu herifi alabilecek maddi gücümüz yokKıstas olmamalı
Napoli bizden daha üst seviye ve ghoulam görmüş adamların ruiyi boklaması normal bizim gibi daha düşük seviye için yeterli olabilir
terazi burcu yükseleni aslan bi topcu almalıyız.Mario rui de ikizler burcuymus gerci.gelirse o da kariyer sezonunu yasar ama o paralara olmaz
Sen öyle sanboşa konuşuyoruz kral. bu herifi alabilecek maddi gücümüz yok
sıradaki gelsin
İkisi de farklı tarzda futbolcular. İkisini de istemiyorumRui, moreno. Secimini yap. Ben ikisinide bilmiyorum sahsen
Psv macina kadro tamamlanmis olur. Burak elmas........Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, bu akşam saat 23.00’de Habertürk TV'de canlı yayında olacak.
Transferleri 10 günde bitireceğiz dediniz neden hiçbir transfer gerçekleşmedi? Transferlerin yapılmamasının sebebi nedir? Ödenmesi gereken ödeme tutarı ne kadar? Takım planlaması konusunda ne yapacaksınız? PSV maçına az kaldı kadromuz nasıl olacak? Sorularının cevaplanmasını bekliyorum.
Attigi 2 gol sayesinde şuan Psv macini dusunuyorsun.O maclarda o 2 golu atmasaydi.3veya4.olurduk.Simdi kacirdigi penaltiyi soyleyeceksin ama o gol olsaydi bile gene sampiyon olamiyorduk.+1 gol daha lazimdi. Genclerbirligine attigi sayilmayan bi golu var.Ve net goldu.ADemekki azda olsa biseyler verebilmis bu cocuk.Bu arada Rize macinda sakatlabmasaydi o macta donmezdi.O sezonda zora girebilirdi...Performansi dusuk kaldigi ama aDamin 2 kere ayagi kirildi.Ben Emre Akbabaya guveniyorum bu sene iş yapacak.emre akbaba 3 sene formamizi giydi. 3 senede ne verdi?
Geçer üzülme neler geçmedi kimoralim bozuk Peace
Aras kargo renkdas Caneri ister misinİkisi de farklı tarzda futbolcular. İkisini de istemiyorum![]()
Sponsorla anlasma tamam. 10 yillik toplam gelir 150m euro. Kaynak Serdar HAVACIYok mu böyle yüreklere su serpecek kolpa haber