Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup çınarın kazandığı savaş yok malesef.

Bu arada Fatih Terim’in doğrusundan çok yanlışı var iki senedir ama gelen oyuncu transferi konusunda hakkını vermek lazım. Geçmişe nazaran isabetli oldu. Adem ve Oğulcan için çok eleştirildi ama ikisi de katkı verdiler şuan belki bu yüzden Alpaslan’ı çok eleştirmiyor insanlar.

Diagne hariç genelde aldığı adamlar tuttu ki Diagne’yi de ben deli gibi istediğine inanmıyorum. Yönetimin çapı Edirne’ye kadar olduğu için ona yetti. Etebo , Mitro , Ozorn falan hep menajerin kucağına oturduğumuz için yapılan transferlerdi.

Barış göz boyamasın onyekuru yine şart. Sağlam bir kamp yiyip normale dönecek. Süper liginde ayrıca bugu.

Baris ayni Kerem gibi her iki kanatta da oynayabiliyor. Kilinc kanat icin bir alternatif olabilir ama biz de daha cok sol icte oynuyor.
Bu 5 oyuncunun da asıl mevkisi sol kanat yani en verimli oldukları mevki sol kanat o anlamda yazdım, Barış Alper full sol kanat oynamış geçen sezon. Kerem gibi zorunluluktan sağda oynar ama en iyi performansı sol kanatta sağlamış gibi duruyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray, Barış Alper Yılmaz Keçiörengücü'ne 1.5 milyon Euro + 1 genç oyuncu verecek ve 4 yıllık sözleşme imzalanacak. 21 yaşındaki oyuncuyu Fatih Terim ısrarla istiyordu. Transfer komitesi elini hızlı tuttu ve transferi noktaladı."
+1 genç oyuncu Ali Yavuz Kol olma ihtimali yüksek. Bazıları da kiralık Eren Aydın diyorlar ama bence bonservisiyle Ali Yavuz olacak gibi. Ali Yavuz'un gece hayatı çok iyiymiş sanırım o yüzden ondan ümit kesilmiş olabilir.

Yeni yönetime yakindir belki Yakup

Dervişoğlu da gelirse, çok iyi hücum yerli rotasyonu olacak.

Lakin ne bek var ne orta saha var

Babel gitmeyecekse Kuru da lüks duruyor.
B.A.Y
Kerem
E.Kılınç
Yunus
Halil
Oğulcan

Bana da Arda gereksiz geliyor açıkçası
Teknik ekibe geçsin daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt