Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Fatih Terim’in doğrusundan çok yanlışı var iki senedir ama gelen oyuncu transferi konusunda hakkını vermek lazım. Geçmişe nazaran isabetli oldu. Adem ve Oğulcan için çok eleştirildi ama ikisi de katkı verdiler şuan belki bu yüzden Alpaslan’ı çok eleştirmiyor insanlar.

Diagne hariç genelde aldığı adamlar tuttu ki Diagne’yi de ben deli gibi istediğine inanmıyorum. Yönetimin çapı Edirne’ye kadar olduğu için ona yetti. Etebo , Mitro , Ozorn falan hep menajerin kucağına oturduğumuz için yapılan transferlerdi.
Renktas diagne yönetimin panik transferi oldu. Gerçi gol kralı bir oyuncunun bu şekilde seveklesmesi şanssızlığımiz oldu.

Dervişoğlu da gelirse, çok iyi hücum yerli rotasyonu olacak.

Lakin ne bek var ne orta saha var

Babel gitmeyecekse Kuru da lüks duruyor.
Feghouli mi gitmeye yakın yoksa babel mi? Ya da sen hangisini istersin hocam? Yerli rotasyon önemli bu sezon ama onyekuru gibi bir oyuncuyu bu fiyatlara almak lüks değil fırsattır.

Neden her hücum futbolcusuna sol kanat diyorsunuz anlamıyorum.

Barış Alper'den sonra Onyekuru gelmez herhalde bu kadar çok kanat oyuncusuna gerek yok orta saha lazım.

Hatta ona El Keci diyorlarmis
51kvtjIzuVL._SX258_BO1,204,203,200_.jpg

Çıkan sağ kanat haberlerine baktığımda bana da eğer 2 milyon gibi bir rakama bitmezse Onyekuru gelmeyecekte solda Kerem'i kullanıp sağ kanata bir yabancı alacağız gibi, yedekleri de Babel, Yunus, Barış olacak böyle bir rotasyon planı var sanki kanatlarda.

kanat rotasyonunda isim fazlalığı olsa da kaliteye aynı oranda yansımıyor bence reis
şu anda kadromuza bakıp şu adam sağda, bu adam da solda garanti oynar diyemiyorum. hepsi defolu adamlar.
özellikle asiste yönelik oynayan, adam eksiltme becerisine sahip bir kanada ihtiyacımız olduğu kanaatindeyim.
öte yandan babel ve feghouli'nin de kontratlarının önümüzdeki sene bitiyor olduğunu düşünürsek onyekuru'nun gelmesine de hayır demem.

Fatih Terim kafayı TerimBall dediğimiz şeye takdıysa anca olabilir böyle bişey reis, onda da Bazoer ortada olur doğrudan yarım stoper yarım orta saha gibi bir rolde oynar

Tabii Kaan haricinde 2 yerli oyuncu daha yazmamız gerekiyor bana en mantıklı Taylan ve E.Kılınç ikilisi geliyor

bazoer.
vitesse de, letsch hocanin kullandigi varyasyon 3412(ofans ,pozisyon oyununda) , defans 532(mevcut hollanda milli nin kullandigi) geri 3lunun gobeginde yer aliyordu izledigim maclarda...
genel bazoer 'e baktigim vakit, 3lunun ortasinda ,kimi zaman one dogru dm gibi oynama profiline sahib gozlemledigim kadariyla...
*fiziksel ozelligini iyi kullanmasi, hava topu, oyun temposu,teknigi,pas ozelligi,driplingi ,uzaktan surpriz ayak disi sutlari duzgun vurmasi dikkatimi ceken ozelliklerindedi izledigim maclarinda...
*bu sezon feyenoord'a karsi ozellikle cok iyi bir mac cikarmisti 1-0 yendikleri 532 oynadiklari, haftanin takimina secildigi performansiyla.......

ustte belirttigim varyasyon dizilislerinde etkili olan bir oyuncu profili,..alinirsa diger varyasyonlarda ayni etkiyi gosterir mi... yoruma acik.

hollanda menseli oyuncular genellikle liglerinin ve milli takimlarinin oynadigi dizilisler de dikkat cekiyorlar kanimca. transfer edildikleri takimlar da benzer olusumlarda oynuyor veya yatkinlarsa, uyumlari daha kisa surede ve kolay oluyor gordugum kadariyla...

Feghouli mi gitmeye yakın yoksa babel mi? Ya da sen hangisini istersin hocam? Yerli rotasyon önemli bu sezon ama onyekuru gibi bir oyuncuyu bu fiyatlara almak lüks değil fırsattır.
İkisi de gitmeli ama kalacakss Babel kalsın, en azndan kendisine bakıyor, ilk gün idmandaydı adam. Falcao ve Diagne giderse forvet rotasyonunda da yer alır.
Nasıl bu arkadaş izleyen varmı
Çok yetenekli olmayan golcü kanat. Gökdeniz Bayrakdarın sağ ayaklı versiyonu gibi.

Emre Kilinc biz de kanatta oynayamaz. Anadolu takiminda oynar ama biz de oynayamaz. Zaten hoca kanattan cok sol icte oynatti. Babel, Arda, Baris, Feghouli/Transfer, Kerem, Ogulcan. Yunus Akgun ise buyuk ihtimal yine kiralik gider.

Haluk yüreklinin hocanın onyekuruyu cezalandırmasına inanmak istemiyorum.

kanat rotasyonunda isim fazlalığı olsa da kaliteye aynı oranda yansımıyor bence reis
şu anda kadromuza bakıp şu adam sağda, bu adam da solda garanti oynar diyemiyorum. hepsi defolu adamlar.
özellikle asiste yönelik oynayan, adam eksiltme becerisine sahip bir kanada ihtiyacımız olduğu kanaatindeyim.
öte yandan babel ve feghouli'nin de kontratlarının önümüzdeki sene bitiyor olduğunu düşünürsek onyekuru'nun gelmesine de hayır demem.
O zaman eldekileri gönderelim. Böyle gitmezki, aynı mevkide 10 adam var ama orta saha boş, defans boş.

Evet Baros Alper ile Transfer sezonunu kapatiyoruz basarili bir dönem oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt