Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.613
- 2.187
- 1.748
o paraya keçiöreni satın alırsın euro nedir ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi açıklama geldi. Kap kapalıpandemi sürecinde haftasonları kapalıdır
hmm görelim bakalim bana 1,5 milyon Euro cok abartili geldi videosuna bakinca.Yakup Çınar: "Galatasaray, Barış Alper Yılmaz Keçiörengücü'ne 1.5 milyon Euro + 1 genç oyuncu verecek ve 4 yıllık sözleşme imzalanacak. 21 yaşındaki oyuncuyu Fatih Terim ısrarla istiyordu. Transfer komitesi elini hızlı tuttu ve transferi noktaladı."
hmm görelim bakalim bana 1,5 milyon Euro cok abartili geldi videosuna bakinca.
Y sınırı olması dediğin gibi kötü. Bence hoca da çok tutmuyor kendisini. Hak veriyorum maalesef. Çok pasif. Bir daha geçen seneye kadar 3. ligde oynayan Kerem'e bakıyorum, bir de Emre'ye... Sanki 3. ligden gelen Emre gibi. Bu kadar ürkek ve garantici olunmaz yav.Y sınırı varken iyi topçu bence.
İlk 11 olmasa da.
6. oluruzPeki bu sene kanatları Kerem ve Barış yaparsak ne olur
Alinsa bile 1,5 milyon eder mi kanitlamali. Bu parayi Oynekuru bonservisine eklesek daha iyi olmaz miydi örnegin. O da daha cok genc, üstelik kendini kanitlamis.Çöpün 2 üstü videoda
Peki bu sene kanatları Kerem ve Barış yaparsak ne olur
| Anavatandaki isim: | Barış Alper Yılmaz |
|---|---|
| Doğum tarihi: | 23 May 2000 |
| Doğum yeri: | Rize
|
Sergen, kendini banlat da transferler gelsin. Sen varsın diye gelmiyor yine.Bana hangi vicdansız 6 gun ceza verdi?sebebi de mustafa cengiz ve albayraga laf etmem.bana karsi bi kalkisma var
Bana hangi vicdansız 6 gun ceza verdi?sebebi de mustafa cengiz ve albayraga laf etmem.bana karsi bi kalkisma var