Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagnenin niye kimseyle ismi çıkmıyor
Şu Diagne'ye neden özel izin vermişiz anlamadım. Takım sezon hazırlıklarına başlamış, bu ülkesinde gezip tozuyor. Tamam takımda istemiyorsun da böyle mi satılır bir topçu. Adam der bu kadar nefret ediyorsan bedava ver.

5 temmuza kadar ya da 5 temmuz itibariyle hoca kapa bildirilmis olur,hoca transfer konusunda konusur ve mutlu olacaktir.bu da benden olsun.baska turlu nasil yorum yapayim bilemedim.paulinho icin bugun bi beklentim var.astro tahminim bu🤘alex moreno hakinda bol haberler çıkacaktır 🤘 tahmin sadece.bilgim yok

Belli ki menajer önerisi larsen. Hiç yakıştıramadım valla yönetime, gelir gelmez menajer önerileriyle hareket etmeye başladılar

Larsen muhtemelen iyi oyuncu ama yaşı var.Danimarka ile maçlarına bakmak lazım.Duzenli oynuyor galiba.

Merkur neptun karesi varken cok aldatici haber duyarsiniz.bugun fonsecada oldugu gibi,ruide uydurmaca olabilir.gedsonu 9 temmuz oncesi veya 9 temmuzdan itibaren bekliyorum

Larsen hocanın listesinde olmayan bir topçuymuş. Hocaya sunacakmış ışıtan

toplu aciklama bekliyorum
E4j6GobXwAE40fo.png

3 m euro net garanti ücret isteyen bi topçunun maliyeti vergilerle beraber 5 m euroymuş

Bu bjkli emre kocadag denen itici herif mohamed ankaragücü macinda haksiz yere kirmizi gördüğünde bir twit atmıştı.onun bedelini bu sezon odeyecekler.tipki genclerden son dk gol yedigimizde,fernando fotosu koyup dalga gecen quaresmali bjknin ödediği bedel gibi.bu yorum dursun.ekran fotosunu alacagim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt