Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Mayıs ve haziran ayı ödemeleri hiç yapılmamış topçulara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk: benim bildiğim kadarıyla stat isim anlaşması süresi aralık ayında bitiyor
%15 falandı sanırım. Yılbaşından sonra yeni devreye girmiş bu.
Levent şimdi bitti diyor haluk ben aralık duydum diyorŞirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir.
yalan olmasın yav bu pek inandırıcı gelmedi%65 vergi yatırıyormuşuz futbolcu maaşlarına
Levent tüzemene çip takma muhabbeti dönüyor
Türk telekomla mc yönetimi görüşmesi bi yere kadar gelmiş tt ile devam edilebilir
yalan olmasın yav bu pek inandırıcı gelmedi
Tt de iyi para veriyormuş sanırım. Kim daha çok veriyorsa o alsın bizim işimize gelirÖyle bir şey olursa yönetim ayağına sıkar. 1 tane destekçisi kalmaz. TT yıllık €3m veriyor.
Forma+Arena $100m’dan fazla olacak dedi. Formaya yıllık 6-7m euro gelmeyeceğine göre yalan haber olması şart bunun
yalan olmasın yav bu pek inandırıcı gelmedi
Tt de iyi para veriyormuş sanırım. Kim daha çok veriyorsa o alsın bizim işimize gelir
Elmasın vaadi bence 10 yıllık 100 m dolardı. 5+5 yaniTamam önemli olan para ama bu sezon €3m verdiler. Elmasın vaadi yıllık $20m .
Bu hesapla TT mevcut sözleşmenin 4-5 katını teklif etmek zorunda imkansız