Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk: benim bildiğim kadarıyla stat isim anlaşması süresi aralık ayında bitiyor

Ulan musluya falan kızıyorum da onun kadar net isim yazan da yok. Bu herifi rodop v2 gibi bela edecekler başımıza

Türk telekomla mc yönetimi görüşmesi bi yere kadar gelmiş tt ile devam edilebilir

Haluk: benim bildiğim kadarıyla stat isim anlaşması süresi aralık ayında bitiyor

Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir.

Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir.
Levent şimdi bitti diyor haluk ben aralık duydum diyor

Öyle bir şey olursa yönetim ayağına sıkar. 1 tane destekçisi kalmaz. TT yıllık €3m veriyor.

Forma+Arena $100m’dan fazla olacak dedi. Formaya yıllık 6-7m euro gelmeyeceğine göre yalan haber olması şart bunun
Tt de iyi para veriyormuş sanırım. Kim daha çok veriyorsa o alsın bizim işimize gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt