Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin yapilacagi tarihi size veriyorum 8 Eylul 2021 ve evraklar moto kuriye ile TFF binasina yetistirilecek.

Galatasaray genelek ve goreneklerine gore onemli transferler son gun yapilir madde tuzuk de mevcuttur :)

Barış Alper şahane iş çok çalım atan bir oyuncu değil ama topsuz oyunda ve içe kat edip şut atma olayında çok keskin bir yönü olma yolunda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2. Ligde oynayan bir adami 1.ligde gormeden bu kadar kesin yorumlar yapmayin.

Denenmis ve onaylanmis, bize sampiyonluk getirmis , 20 yil sonra fb galibiyeti getirmis Onyekuru eger bu adama givenilip alinmiyorsa gercekten buyuk skandal.

Ben 1.ligde herhangi bir kulup yerinde olsam Monaconun kapisinda yatardim.

Bazi adamlar vardir, Fatih Terim istemese de alirsin, bkz Sneijder! Onyekuru da boyle bi adam.

Aliou için 5m euro istemişler diye bir haber. Yaşı falan doğru ise gayet verilebilir iyi 6 numara

2. Ligde oynayan bir adami 1.ligde gormeden bu kadar kesin yorumlar yapmayin.

Denenmis ve onaylanmis, bize sampiyonluk getirmis , 20 yil sonra fb galibiyeti getirmis Onyekuru eger bu adama givenilip alinmiyorsa gercekten buyuk skandal.

Ben 1.ligde herhangi bir kulup yerinde olsam Monaconun kapisinda yatardim.

Bazi adamlar vardir, Fatih Terim istemese de alirsin, bkz Sneijder! Onyekuru da boyle bi adam.
Katılmıyorum, bahsettiğin gibi bir adam olsa şu an çoktan başka bir kulüp talip olmuştu. Hatta belki de almıştı

Öyleyse tamamen balon bir adamı savunmuş olucaz. Garantisi olmayan +5 yılın fiyatını eklemek nedir o zaman $50m demesi gerekirdi
Bu şartlarda yıllık isim hakkı için 10 milyon dolara anlaşılacak ve sen bunu begenmeyeceksin.Allah akıl,fikir ihsan eylesin ne diyeyim.😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt