Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır 10 yıl için dedi onu yıllık 10 yaniÖyle bir şey olursa yönetim ayağına sıkar. 1 tane destekçisi kalmaz. TT yıllık €3m veriyor.
Forma+Arena $100m’dan fazla olacak dedi. 5 yıl için yılda $20m gelmesi şart
bugün bir şeyler olabilirDuyum yok mu @Alpay Y. Asar
Doğu sende haklısınBirini Napoliye digerini laziyo ya satarlar seneye ikisinide bedava kiralarlar yapmadiklari is degil elif elmas o para ediyorsa slazai de 25 eder
Barış Alper şahane iş çok çalım atan bir oyuncu değil ama topsuz oyunda ve içe kat edip şut atma olayında çok keskin bir yönü olma yolunda
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılmıyorum, bahsettiğin gibi bir adam olsa şu an çoktan başka bir kulüp talip olmuştu. Hatta belki de almıştı2. Ligde oynayan bir adami 1.ligde gormeden bu kadar kesin yorumlar yapmayin.
Denenmis ve onaylanmis, bize sampiyonluk getirmis , 20 yil sonra fb galibiyeti getirmis Onyekuru eger bu adama givenilip alinmiyorsa gercekten buyuk skandal.
Ben 1.ligde herhangi bir kulup yerinde olsam Monaconun kapisinda yatardim.
Bazi adamlar vardir, Fatih Terim istemese de alirsin, bkz Sneijder! Onyekuru da boyle bi adam.
Bu şartlarda yıllık isim hakkı için 10 milyon dolara anlaşılacak ve sen bunu begenmeyeceksin.Allah akıl,fikir ihsan eylesin ne diyeyim.Öyleyse tamamen balon bir adamı savunmuş olucaz. Garantisi olmayan +5 yılın fiyatını eklemek nedir o zaman $50m demesi gerekirdi