Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada da o civarlarda
Bu ali naci de iyice captan dustu. Dun herkesin dedigi 2+8m gedson teklifini bugun haber yapmis
ya da musluklarını kapattılar yeni yönetim gelince. hep terim diyorduk eski yönetimden terim destekçisi biri uçuruyordu belkide. yönetim değişince bunlar da gitti.bence gsevgisi ve gsruhu bilerek bu işleri bıraktı. klupten biri bırakın demiş olabilir.
Burak söylemişti net bilgileri, detayları vermedi yönetim diye ama eklemişti: hepsine hazirlikliyiz, en kötü senaryoya bile.Yeni yönetimi eleştirmek için erken olduğunu düşünüyorum fakat, seçim hazırlığı yaparken malatyaspor mali durumlarını inceleyerek mi hazırlık yaptılar da her gün yeni bir şey ile karşılaştılar haberi çıkıyor.
Sürpriz bir mali durum ile karşılaşıldığına inanmıyorum.
ya da musluklarını kapattılar yeni yönetim gelince. hep terim diyorduk eski yönetimden terim destekçisi biri uçuruyordu belkide. yönetim değişince bunlar da gitti.
zamanında ali naci de dursun özbek’in her şeyini bilirdi , dursun gitti o da tutturamadı sonra
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi