Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.700
- 8.724
- 1.233
Bence basına düşmemiş isimler gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş yerinde kullanılıyor. Bildiğin poşet yahu kalitesiz. Ha yurtdışına ne tür mal gönderiliyor bilemem
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FAA FAA FAA AA FAA ooOOO en çok özlenen tezahürat olacaktırHarika haber.Gerekli takviyeler yapabilirsek psv de bizim taraftarın önüne çıkacak kısmetse.nerden baksan 30 bin taraftara yakın olacak.uzun zamandır tribünden uzak kalındığı için feci bi atmosfer beklerim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bızım jenerasyon olusturmamız lazım Kerem Gedson Florentıno Barıs Onyekuru Mostafa Mohammed Halıl bunların yanına Alı Yavuz Kol Yunus bence guzel olurŞimdi onlara bakıyordum transfermsrkt e bu kadar denk gelmez 50 milyonluk potansiyeli var bu ikisinin inşallah alırız tapulariyla
İlk 4 5 maçımız başakşehir stadında oynanacak. Dün bizzat stattan aldığım bilgi bu.Harika haber.Gerekli takviyeler yapabilirsek psv de bizim taraftarın önüne çıkacak kısmetse.nerden baksan 30 bin taraftara yakın olacak.uzun zamandır tribünden uzak kalındığı için feci bi atmosfer beklerim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim varsa kavga kaos eksik olmaz zatenSabırla bekliyorum terim ve yönetim arasında cicim ayları var şu anda iyi transferler yapılsa bile gene bahaneler kavga gürültü eksik olmayacak psv maçlarından sonra homurdanmalar başlar
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
AzGalatasaray, Marcao'nun fiyatını 20 milyon Euro olarak belirledi. (Sabah)
böyle bir haberi 2 hafta önce falan görmüştüm zemini yenilediler diye ıbb nin statta oynayacakmışız.İlk 4 5 maçımız başakşehir stadında oynanacak. Dün bizzat stattan aldığım bilgi bu.
Muhteşem bir jenerasyonBızım jenerasyon olusturmamız lazım Kerem Gedson Florentıno Barıs Onyekuru Mostafa Mohammed Halıl bunların yanına Alı Yavuz Kol Yunus bence guzel olur
azGalatasaray, Marcao'nun fiyatını 20 milyon Euro olarak belirledi. (Sabah)
AzGalatasaray, Marcao'nun fiyatını 20 milyon Euro olarak belirledi. (Sabah)
Olması gereken de o zatenKomple saldik bence cl’yi. Hoca bakti ne transfer var ne planlama
Adam akilli lige hazirlayayim diyor herhal
ameliyat oldu sanırım?Aytaç dışında orijinal orta saha yok şuan Taylan da ameliyat olacak, şaka gibi