Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpasevgisini ozledikG.sevgisinden sonra duruma bakariz
Hocama laf yokKolpasevgisini ozledik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eray sözer cikarsa sasirmamHocama laf yok![]()
Direkt mert cetin düsündüm ben bi araEray sözer cikarsa sasirmam
barış alperlemi yeneceksin psv yi ?Ilk etapta en cok ıhtıyacımız olan adamlar
İlk etap da dediğimde psv maçı mı akla geliyor renkdas gedson onyekuru oturmuş oyuncular barış Alper de potansiyelli bir oyuncu 3 tane iyi futbolcu üzerine 15 ine kadar da diğer transferleri bekliyorum ancak psv yi bu kadar gözünüzde büyütmeyin iyi takım yenilmez değilbarış alperlemi yeneceksin psv yi ?
Esas 6 gerekiyor aliou gelsinSadece 3 transfer yetmez. 10 numara icin de acil hamle yapilmali
Hocanın taktiğinde artık 10 numara yok bunu anlayalım. 1 tane 6 2 tane 8'in olduğu kanatlara endeksli bir oyun planlıyor.Sadece 3 transfer yetmez. 10 numara icin de acil hamle yapilmali
Hocanın taktiğinde artık 10 numara yok bunu anlayalım. 1 tane 6 2 tane 8'in olduğu kanatlara endeksli bir oyun planlıyor.
Galatasaray, Marcao'nun fiyatını 20 milyon Euro olarak belirledi. (Sabah)
Belhanda adamın ayarlarını bozdu ne idüğü belirsiz herif taktiği mahvettiGalatasaray her daim hakiki 10 numarayla başarılı olur.
Hocam bunu bozmuş bulunmakta
Kaan Ayhani alip zinchenko gibi kullanir mi hoca? Ben kaani stopere almadigimizi dusunmeye basladimBelhanda adamın ayarlarını bozdu ne idüğü belirsiz herif taktiği mahvetti