- 24 Mayıs 2009
- 17.494
- 20.477
- 2.643
Benim anladığım Kaan'ı Donk gibi planlıyor hoca. Joker yedek gibi.Kaan Ayhani alip zinchenko gibi kullanir mi hoca? Ben kaani stopere almadigimizi dusunmeye basladim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anladığım Kaan'ı Donk gibi planlıyor hoca. Joker yedek gibi.Kaan Ayhani alip zinchenko gibi kullanir mi hoca? Ben kaani stopere almadigimizi dusunmeye basladim![]()
Biz bunların peşinden 1-2 hafta koşacaz sonra Sevilla falan çıkacak ortaya tak alıp geçecek klasik senaryo
bizim pazarlıkla uygun fiyata indirmemizi bekliyor adamlar hiç yorulmuyorlarBiz bunların peşinden 1-2 hafta koşacaz sonra Sevilla falan çıkacak ortaya tak alıp geçecek klasik senaryo
Belhanda adamın ayarlarını bozdu ne idüğü belirsiz herif taktiği mahvetti
Orada Sneijder net 10 diğerleri 6-8 karışımıydı. O yüzden zorluk çekmedi. Ama Belhanda gibi adamlar yüzünder hoca gömüldü 6-8-8'eEn sevmediğim futbolcu tipi. 8e koysan olmuyor 10a koysan hiç olmuyor.
Melo Selçuk Sneijder 3lüsü müthiş idealdi bu anlamda.
Öyle valla, bizim a.albayrak tüm Avrupa kuluplerinin sportif direktörü gibi çalıştı pazarlıklarda bi biz yararlanamadık :dbizim pazarlıkla uygun fiyata indirmemizi bekliyor adamlar hiç yorulmuyorlar![]()
Orada Sneijder net 10 diğerleri 6-8 karışımıydı. O yüzden zorluk çekmedi. Ama Belhanda gibi adamlar yüzünder hoca gömüldü 6-8-8'e
Ek olarak adam eksıltecek bır 10 numara olması lazım suankı takımın cok ıhtıyacı varİşte tam olarak Gedson gibi 8e Taylandan daha çift yönlü 6ya ve hakiki bir 10a ihtiyacımız var. Asistin asisti değil direkt asist yapacak, uzaktan zımbalayacak 10a…
Gözlerim doldu yazarken
Ek olarak adam eksıltecek bır 10 numara olması lazım suankı takımın cok ıhtıyacı var
Hagı Sneıder gıbı oyuncular dunyada kendını kanıtlamıs futbolcular transferlerı kolay degıl boyle yıldızların bu ıkısını ayrı bır yere koyarsak onun dısında Lıncoln gıbı bır 10 numaraya da ozlem varSneijdere bir özlem var gibi
Kasık fıtığı ameliyatı oldu Taylan.taylanda pubis var. sürekli ağrıyla oynayacak artık. bu yaz bi operasyon geçirdi
Secim sonrasi adamlar rahatladi aceleye gerek yok demeye basladi. Erken transfer galatasarayin gelenegine aykiri deyip beklemeye cekildiler.Kardeşim çıkıp açıklama yapmak bu kadar zor değil ya
Seçimden bu yana 2 hafta geçecek hala tık yok.
Çık açıkla durumu, bu iletişimsizlik neden
Burakci tayfa: 600 milyon tlBizim takımın 1 aylık maaş gideri ne acaba
35-40m Tl civaridirBizim takımın 1 aylık maaş gideri ne acaba
Hagı Sneıder gıbı oyuncular dunyada kendını kanıtlamıs futbolcular transferlerı kolay degıl boyle yıldızların bu ıkısını ayrı bır yere koyarsak onun dısında Lıncoln gıbı bır 10 numaraya da ozlem var