- 4 Ağustos 2009
- 92.529
- 74.656
- 5.358
Buyuk başkan bombaları içimizde patlatıyor.burak elmas çalışıyor diyebilir miyiz eşrefdaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyuk başkan bombaları içimizde patlatıyor.burak elmas çalışıyor diyebilir miyiz eşrefdaş
Cihan modum cimbombomun cocugu Emre Akbaba hakkinda neler düsünüyorsunEmre Akbaba ile yeni sözleşme
O 2 sakatlıktan sonra çok ürkek korkak oynuyo eski haline dönemez 1 yıllık 500 bin tl'ye imzalasın sonra tokalaşıp elveda diyelim.Cihan modum cimbombomun cocugu Emre Akbaba hakkinda neler düsünüyorsun
Yok yok 1-2 sene kalsinlar. Belhanda orda hayatinin küfürünü+ dayagini yerMusp, Ads'yi küme düşürmek için kolları sıvama vakti. Sıddık ile görüşmelere başlayalım.
Katiliyorum +++O 2 sakatlıktan sonra çok ürkek korkak oynuyo eski haline dönemez 1 yıllık 500 bin tl'ye imzalasın sonra tokalaşıp elveda diyelim.
henüz kaldirmak icin cok erken. Tüylerimize hakim olalim.Kalktı, tüylerim
Bugün hissediyorum bir şey olacak.henüz kaldirmak icin cok erken. Tüylerimize hakim olalim.
Karanlik gecelerimizi isitan bir güne cevirecek gelismeler olacak diyorsunBugün hissediyorum bir şey olacak.
Işıtan olur, bayıltan olur bilmiyorum. Bir şey olacak bugünKaranlik gecelerimizi isitan bir güne cevirecek gelismeler olacak diyorsun
Isitan da menajerle calisiyormus diyolla knk.Işıtan olur, bayıltan olur bilmiyorum. Bir şey olacak bugün