Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.544
- 18.775
- 1.398
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rus?Sariyla kirmizinin cocugu geliyorr
mc yi ve tayfasını ihraç etmeyen haindir
Arda Akbaba nerdeMus
Yedlin-Kaan-Marcao-Müldür
Florentino-Gedson
Paulinho
Kerem-Mo-Onye
Cipe
Linnes-Emin-Alpaslan-Tasdemir
Aytac-Taylan
Ogulcan-Kılınc-Babel
DIRANSFER
Gidenler: Ozornwafor, Omar, Feghouli, Luyi, Sekidika, Falcao
Açılacak Maaş Bütçesi: 11M
Gelenler: Kaan, Müldür, Florentino, Gedson, Paulinho, bir de yedek has dıransfer
Gelenlerin Maaş Bütcesi: 11’i gecmez diye umuyorum
Mo allaha emanet gidiyor her an her yerde sakatlanacakmis gibi basiyor cimlere, Falcao’nun gonderilecegini varsayarsak A class 1 forvet lazim yedeğe
Ayrica bence Taylan veya Kılınc’tan biri gönderilebilir 6-7 m euroluk teklif gelirse
Kendinden baska kimseye guvenme düz rtsım.record guvenilirmi?
Nasıl çıksınki reis
Avrupa fatihi takımım o vizyondan kopmuş,gelen geçen şamar oğlanı yapmış
Borç almış başını gitmiş,eldeki asetler günden güne erimiş
Ligde bile 2 senedir nal toplar olmuşuz,son 2 şampiyonluk dahil 4 senedir leş bir futbol oynamışız
Kan değişikliği dediler 5 aday çıktı ekibi iyi diye ftye rağmen elmas gelsin dedik
Üstüne elimizde 10-15 çöp topçudan tazminatsız kurtulma şansımız doğmuşken nerdeyse çoğunu tekrar kendimize hemde fahiş fiyatlara ayak bağı ettik
Verilen sözler tutulmamış,ismi geçen topçular bile geçen senenin oyuncuları onları alsak dahi anca geçen senenin o kötü,şamp olamamış kadrosunu kurmuş olucaz sadece
Bi gayret diyorumki belki zeki mürende bizi görür foruma bi giriyorum bize seviye atlatma ihtimali az olan,30 yaşındaki bir topçuya 5m bonservis 3m da maaş haberleri görüyorum yine olmuyo
Ft gitmiyo bari yanındaki saz arkadaşları gidip iş bilen yardımcı gelsin diyoruz emre aşık ismi geçiyo ki daha yardımcı antrenör bile bulamadık aynı tas aynı zihniyet devam ediyoruz
Sezon başı kampı geçiriyoruz şuan takımın efordan ölmesi gerekirken beyefendi takıma 2 gün izin veriyo bodrumda tatil yapmak için
İzinde arda gidiyo resim paylaşıyo ve masada aleni purolar içkiler duruyo öyle bir çiftlik olmuşuz ki
Marcao nerde belli değil,cagne gidecek o yüzden gelmiyo diyolar kalsa ne bok yiyicez napıyo belli değil arda sözleşmesiz olsada antrenmana katılıyo akbabanında sözleşmesi yok ama antrenmana katılmıyo
Takımın geçen seneki yapıdan silkinmesi için bari kampta 3-5 tane bartuğdur sarperdir erendir oyuncu görelim diyoruz adam kampa kadroya bile almamış ömerle ardayla hazırlık maçı yapıyo bunlara süre bile vermiyo
Ben ki yeterki bir sistem kuralım,kuracağımız takım şuan sonuç alamasada iyi oynasın ve gelişelim diye düşünüp psvye elenmeyi,ligde bu sezonda şampiyon olamamayı göze almışım öyle minimuma indirmişim yani beklentiyi ama şu durumlar bunu bile karşılamıyo
Yönetim transfer konusunda açıklama yapmalı bence ,çok spekülasyon var biraz ortalığı yatıştırmalı
Şimdi onlara bakıyordum transfermsrkt e bu kadar denk gelmez 50 milyonluk potansiyeli var bu ikisinin inşallah alırız tapulariylaGedson ve Florentıno yu alalım portekızın ıkı gelecegını almıs oluruz transfer polıtıkası boyle olmalı