Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20210701-130551_Twitter.webp
evet burdan Gala sevgisinin burak elmas yönetiminden transfer ve sponsora dair henuz bi bilgi almadığını da anlayabiliriz.bekleyecegiz

2-3 hafta onceki durumlari aktarmis olsa da tesekkur ederiz gala sevgisine

Bi kap gelse de HYurekli g*t olsa keske
1 haftadir her seyi en iyi ben bilirim kap map beklemeyin havasinda dolanip duruyor

Evet g sevgisi üzerinden beklentiyi düşürme çabaları.

2 sene sonra da Ocakı bekleyin muhabbeti döner artık, 2 senedir hazırlanan yönetim de gelecek 3 senenin yapılanmasına hazırlanır.

Güzide ligimizi bir taraflarına soksunlar Avrupa'ya yönelik kadro hedefi yoksa.

Yalnız şöyle bir durum var sağ bek için sol bek için hatta Luyindama yerine gelecek stoper için adı geçen herkes yabancı oyuncu. Üstüne üstlük Kaan Ayhan transferinin de en azından şimdilik olmadığı söyleniyor. Böyle bir durumda Emre Kılınç / Taylan ve Kerem 'in banko ilk 11 oynadığı bir Galatasaray izleriz

1)Muslera
2)Marcao
3)Stoper
4)Sol bek
5)Sağ bek
6)Gedson
7)Mohamed

Artık 8. oyuncu da ya ön libero olacak ya da sağ kanat. Eğer ön liberomuz yabancı olursa kanatlarda %90 Kerem ve E.Kılınç ikilisini izleriz eğer kanatlardan birisini yabancı yapıp diğer kanatta Kerem / E.Kılınç 'dan birisini kullanırsak Taylan 'ın ön libero olarak devam etmesini izleriz

Böyle yabancı sınırının ...

2 sene sonra da Ocakı bekleyin muhabbeti döner artık, 2 senedir hazırlanan yönetim de gelecek 3 senenin yapılanmasına hazırlanır.

Hayır şu anda kadromuz lig seviyesi için bile yetersiz şu anda Fener'in kadrosu da Trabzon 'un kadrosu da bizimkinden daha iyi hem de öyle 1-2 oyunculuk eksiklikten de bahsetmiyorum bayağı bayağı fark var arada

Harun Muslu’nun menajer haberini doğrulamış. Muslukları açalım o zaman.

Ayrıca sağ bek için tecrübelide Danimarkalı eleman herhalde.

Tansel ve pirinc uzerinden baslamislardi zaten. G.sevgisi de son dokunusu yapti :)

Yalnız şöyle bir durum var sağ bek için sol bek için hatta Luyindama yerine gelecek stoper için adı geçen herkes yabancı oyuncu. Üstüne üstlük Kaan Ayhan transferinin de en azından şimdilik olmadığı söyleniyor. Böyle bir durumda Emre Kılınç / Taylan ve Kerem 'in banko ilk 11 oynadığı bir Galatasaray izleriz

1)Muslera
2)Marcao
3)Stoper
4)Sol bek
5)Sağ bek
6)Gedson
7)Mohamed

Artık 8. oyuncu da ya ön libero olacak ya da sağ kanat. Eğer ön liberomuz yabancı olursa kanatlarda %90 Kerem ve E.Kılınç ikilisini izleriz eğer kanatlardan birisini yabancı yapıp diğer kanatta Kerem / E.Kılınç 'dan birisini kullanırsak Taylan 'ın ön libero olarak devam etmesini izleriz

Böyle yabancı sınırının ...
kulüpler öküzün trene baktığı gibi bu duruma sessiz kalması çok acı. birlik olup karşı çıkmalılar bu yabancı kararına. Şuana kadar bir aksiyon alınmamış olması rezillik.

yangın tayfaya adım adım yaklaşıyorum. bu ne kardeşim dünün aynısı.

10 gün içinde transferleri bitireceğiz sözüne tabi ki inanmadım ama o muhabbetten 10 gün sonra bu noktaya gelmek cidden can sıkıyor. İlk yıl, lig asıl hedef de ne demek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt