- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl olumsuz yazmamış yav bitmeye yakın transfer yok, Psv maçına anca Gedson yetişir.Olumsuz ne var?
beni asil üzen özdemir oldu. O gsli degilmiydi?
5 temmuza kadar bekleyelim derim. gsevgisini detaylara hakiim göremedimSende mi semih
+halilNasıl olumsuz yazmamış yav bitmeye yakın transfer yok, Psv maçına anca Gedson yetişir.
Bi tek ben öyle düsünmüyom xdSende mi semih
Militan 10no da gayet iyi gidiyor dediNasıl olumsuz yazmamış yav bitmeye yakın transfer yok, Psv maçına anca Gedson yetişir.
Hayır şu anda kadromuz lig seviyesi için bile yetersiz şu anda Fener'in kadrosu da Trabzon 'un kadrosu da bizimkinden daha iyi hem de öyle 1-2 oyunculuk eksiklikten de bahsetmiyorum bayağı bayağı fark var aradaEvet g sevgisi üzerinden beklentiyi düşürme çabaları.
2 sene sonra da Ocakı bekleyin muhabbeti döner artık, 2 senedir hazırlanan yönetim de gelecek 3 senenin yapılanmasına hazırlanır.
Güzide ligimizi bir taraflarına soksunlar Avrupa'ya yönelik kadro hedefi yoksa.
romanyalı topculara dıyor asker dıyeyok yav o kadar daraltma olayı. oyun tarzı olarak diyordur bu askeri
Tansel ve pirinc uzerinden baslamislardi zaten. G.sevgisi de son dokunusu yaptiEvet g sevgisi üzerinden beklentiyi düşürme çabaları.
2 sene sonra da Ocakı bekleyin muhabbeti döner artık, 2 senedir hazırlanan yönetim de gelecek 3 senenin yapılanmasına hazırlanır.
kulüpler öküzün trene baktığı gibi bu duruma sessiz kalması çok acı. birlik olup karşı çıkmalılar bu yabancı kararına. Şuana kadar bir aksiyon alınmamış olması rezillik.Yalnız şöyle bir durum var sağ bek için sol bek için hatta Luyindama yerine gelecek stoper için adı geçen herkes yabancı oyuncu. Üstüne üstlük Kaan Ayhan transferinin de en azından şimdilik olmadığı söyleniyor. Böyle bir durumda Emre Kılınç / Taylan ve Kerem 'in banko ilk 11 oynadığı bir Galatasaray izleriz
1)Muslera
2)Marcao
3)Stoper
4)Sol bek
5)Sağ bek
6)Gedson
7)Mohamed
Artık 8. oyuncu da ya ön libero olacak ya da sağ kanat. Eğer ön liberomuz yabancı olursa kanatlarda %90 Kerem ve E.Kılınç ikilisini izleriz eğer kanatlardan birisini yabancı yapıp diğer kanatta Kerem / E.Kılınç 'dan birisini kullanırsak Taylan 'ın ön libero olarak devam etmesini izleriz
Böyle yabancı sınırının ...
geçTek umudum Gsevgisinin haber almadan uydurmasi oldu
romanyadan 10 no istemem açıkçasıromanyalı topculara dıyor asker dıye