Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın mod dostum. Kariyerini dusunen bir Avrupali bizi ilk plana almaz maalesef. Mecbur oralara da bakmak lazim diye düşünüyorum. Birkac tane Mostafa bulsak bile yeter
Daha kuzeye hatta doğuya açılsak bu mezopotamya'dan Afrika'dan biraz uzak dursak diyorum. Reklamımız da olur o topraklarda

Fbnin tum topcularinin degerini arttirrmislar

Dusenlerinde 100k fln dusmusler

Serefsizler

20 dka daha duram belki transfer haberi düşer

Gelen gideni aratırmış yok vizyon yok ekip yok 1 yıldır hazırlanıyoruz
Herkes Galatasaray için çalışacak şudur budur sonra geldiğimiz nokta.
Elde var sıfır hedef küçültme vergi borcu futbolcu alacakları v.sss...

Bunlar Manchester city başkanlığınamı aday oldular?
Gülbahçesimi vaad ettik Apo herkesi arayıp 300 milyonu olmayan gelmesin demiş
Bilmedikleride yalan yani apoyu çok arayacağız gibime geliyor.Zaten elmastan fazlasını hiç beklemedim.

9 temmuza kadar 4 transfer,9 temmuz haftasi da 2 transfer bekliyorum

9 temmuza kadar 4 transfer,9 temmuz haftasi da 2 transfer bekliyorum
Ekran görüntüsü 2021-06-29 184925.webp

Abdou Harroui, Morutan dışında çıkan isimlere heyecanlanmadım. avrupanın posasını çıkarıp bize postaladığı herifleri cengiz ve dursun da getiriyordu zaten. Yeni yönetim bu konuda fark yaratamayacaksa ne anladık bu işten. Şuana kadar 10 tane yaşlı ismin yanında sadece 1 2 tane genconun adını duyduk. Bu nasıl yapılanma arkadaş

Koskoca dünya üzerinde 1 tane parası olan bir başkan çıkmaz mı yahu bize, nerde çulsuz var o başkan oluyor. Bıktım artık yahu parasızlık muhabbetinden, 3-5 milyonluk elin çer çöp oyuncusunun hayalini kuruyoruz, adamların kampa götürüp inşallah beğenmez dediği adamları bekliyoruz ve Avrupanın orta sınıf takımı bile değil bunlar, yahu adamların toplam ülke nüfusundan fazla taraftara sahip camiayız. İnanılmaz bişey yav. Bir başkan veya yönetimde çıkıp ağlamasın yahu. Geçiyorlar karşımıza ağlaya ağlaya demeç veriyorlar, yapmayın arkadaş bu işi ağlayacaksanız gelmeyin. Sattırcaklar aga bu ülkedeki kulüpleri başka çaresi yok diyecekler

Koskoca dünya üzerinde 1 tane parası olan bir başkan çıkmaz mı yahu bize, nerde çulsuz var o başkan oluyor. Bıktım artık yahu parasızlık muhabbetinden, 3-5 milyonluk elin çer çöp oyuncusunun hayalini kuruyoruz, adamların kampa götürüp inşallah beğenmez dediği adamları bekliyoruz ve Avrupanın orta sınıf takımı bile değil bunlar, yahu adamların toplam ülke nüfusundan fazla taraftara sahip camiayız. İnanılmaz bişey yav. Bir başkan veya yönetimde çıkıp ağlamasın yahu. Geçiyorlar karşımıza ağlaya ağlaya demeç veriyorlar, yapmayın arkadaş bu işi ağlayacaksanız gelmeyin. Sattırcaklar aga bu ülkedeki kulüpleri başka çaresi yok diyecekler

Gitmem gerekiyomus.gelecegim tekrar babyler,unutmayın...baris,gedson,asker 10 numara ve berguis açıklanacak☝️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt