- 2 Temmuz 2011
- 140.009
- 60.146
- 5.628
20 transfer lazim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abv yapmayın transferNicolò Schira:
"Mario Rui'nin menajeri Ludovic Fattizzo, bugün İstanbul'a gidiyor. Galatasaray'ın sol bekte ilk tercihi Napoli'nin sol beki Mario Rui."
Almiyoruz onu forumun ugur böceği vasfoşumabv yapmayın transfer
Morutan'ı nasıl alıcaz? Becali faktörünü de göz önüne alıp bana bi plan yapar mısın?Asker 10 numara aribo ya da morutan
hiç öyle durmuyoAlmiyoruz onu forumun ugur böceği vasfoşum![]()
ben ölmüşem de hayde sev beniAlmiyoruz onu forumun ugur böceği vasfoşum![]()
Akdeniz'in güneyinden daha fazla topçu almasak mı doktorYonetim belliki gelmeden once demec verirken oyuncuyu ikna etme bölümünü unutmuş gibi. Herseyi para ile baglayabiliriz sanmislar. Ki başa geçince maddi yönden semsiyenin açılmaya yakin olup oyuncuyuda ikna etmenin zor oldugunu anlamislardir.
Türkiyeye gelmek isteyebilecek az biraz potansiyelli avrupali oyuncu yoktur. Yani aklım almıyor. Cevremize bakmamiz lazim. Afrikadan bulursak bilemem. Mısır'a çökmek lazım
Ben aksam gelirim.2 gune 3 transfer bekliyorum![]()

Akdeniz'in güneyinden daha fazla topçu almasak mı doktor
keşke ben de sergen gibi bi hayat görüşüne sahip olsaydımAbi senin kadar herşeyden pozitif çıkarım sağlayan birisini görmedim ben bu forumda.
Büyük ihtimalle sosyal hayatında da böylesindir.Sen yaşlanmazsın cidden. Ev yansa ''fatih hocam küllerinden doğacak demek ki'' dersen şaşırmam.
Tebrik ederim bu bir başarıdır bence.![]()