Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben aksam gelirim.2 gune 3 transfer bekliyorum ✊

Ilk hedefimiz lig sampiyonlugu😅 yavas yavas avrupayi unutun demeye basliyorlar.sevgili duyumcularimiz😂😂 iki senedir zaten bi basarimiz yok her sene" yeni yapilanma" diyip oyaliyorlar 😂😂😂

Yonetim belliki gelmeden once demec verirken oyuncuyu ikna etme bölümünü unutmuş gibi. Herseyi para ile baglayabiliriz sanmislar. Ki başa geçince maddi yönden semsiyenin açılmaya yakin olup oyuncuyuda ikna etmenin zor oldugunu anlamislardir.

Türkiyeye gelmek isteyebilecek az biraz potansiyelli avrupali oyuncu yoktur. Yani aklım almıyor. Cevremize bakmamiz lazim. Afrikadan bulursak bilemem. Mısır'a çökmek lazım

Yonetim belliki gelmeden once demec verirken oyuncuyu ikna etme bölümünü unutmuş gibi. Herseyi para ile baglayabiliriz sanmislar. Ki başa geçince maddi yönden semsiyenin açılmaya yakin olup oyuncuyuda ikna etmenin zor oldugunu anlamislardir.

Türkiyeye gelmek isteyebilecek az biraz potansiyelli avrupali oyuncu yoktur. Yani aklım almıyor. Cevremize bakmamiz lazim. Afrikadan bulursak bilemem. Mısır'a çökmek lazım
Akdeniz'in güneyinden daha fazla topçu almasak mı doktor

Bu mario rui denen.elemana 5 milyon euro bonservis arti 2-2.5 milyon maaş veririrler ise fatih terim ve burak elmas biraksin gitsinler

Ben aksam gelirim.2 gune 3 transfer bekliyorum ✊

Abi senin kadar herşeyden pozitif çıkarım sağlayan birisini görmedim ben bu forumda.

Büyük ihtimalle sosyal hayatında da böylesindir.Sen yaşlanmazsın cidden. Ev yansa ''fatih hocam küllerinden doğacak demek ki'' dersen şaşırmam.

Tebrik ederim bu bir başarıdır bence.:tbr:

Abi senin kadar herşeyden pozitif çıkarım sağlayan birisini görmedim ben bu forumda.

Büyük ihtimalle sosyal hayatında da böylesindir.Sen yaşlanmazsın cidden. Ev yansa ''fatih hocam küllerinden doğacak demek ki'' dersen şaşırmam.

Tebrik ederim bu bir başarıdır bence.:tbr:
keşke ben de sergen gibi bi hayat görüşüne sahip olsaydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt