Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para ile başarılı başkan olunsaydi fener Real Madrid olurdu.Artik şu kafayı çıkarıp çöpe atın yahu.Yok öyle birşey, paralı olmak başarılı başkan olmak anlamına gelmiyor.Aziz,Ali Koç,yıldırım Demirören.Yok işte anlamadiginiz konu ne ?Fenerliler bile bunu çözdü bizde hala paralı başkan denilen tıp aranıyor.Kafaya bak.

Yahu kimsenin keyfine paralı başkan istediği yok. Ülke şartlarının ve dağ gibi borçların farkında değilsin sanırım.Ali koç ve diğer 2,3 zengin iş adamı olmasa fener şimdiye çokdan batmışdı.

yahu demirören diyorsunuz..sanki bjkyi batıran demirören.Taraftar kaliteli oyuncu diye şampiyonluk diye bağırıyor.Bu ülkede bu kadar kolay mı bu işler.Adam kaç para hibe etti bjkye.. Başarılı veya başarısız oldu burası tartışılır. Ama zenginlik üzerinden tartışmak saçma.

Bizde zengin olmayan başkan ve yöneticiler geldide ne oldu.

Bu klüplerin ekonomik yapılarını bu saaten sonra düzeltmelerinin imkanı yok.Ya çok zengin başkan gelecek hibe, sponsorluklar falan doğru yönetilerek bir şekilde borcu azaltacak yada klüpler satılacak.Bunun başka yolu yok. bu yapıya en uygun klüpde Galatasaray.mesela ali koç gibi klübüne bağlı zengin başkan gelsin Galatasaraya ben iddaa ediyorum borçlar çok ciddi oranda azalır.

Bir topçu için 40 gün 40 gece transfer görüşmesi yapılmaz. Messi olur eyw.

daha iyisi gelmeyecek...

Dl9G5DhX0AAfb72.jpg
Gelecek, kimse umudunu kaybetmesin. Baskanimiz Sn. Ünal Aysal 1 kez daha baskanlik yapacak. Cok kırılmış olsa da gs'nin ihtiyaci olduğunda kosa kosa gelecektir.

Yahu kimsenin keyfine paralı başkan istediği yok. Ülke şartlarının ve dağ gibi borçların farkında değilsin sanırım.Ali koç ve diğer 2,3 zengin iş adamı olmasa fener şimdiye çokdan batmışdı.

yahu demirören diyorsunuz..sanki bjkyi batıran demirören.Taraftar kaliteli oyuncu diye şampiyonluk diye bağırıyor.Bu ülkede bu kadar kolay mı bu işler.Adam kaç para hibe etti bjkye.. Başarılı veya başarısız oldu burası tartışılır. Ama zenginlik üzerinden tartışmak saçma.

Bizde zengin olmayan başkan ve yöneticiler geldide ne oldu.

Bu klüplerin ekonomik yapılarını bu saaten sonra düzeltmelerinin imkanı yok.Ya çok zengin başkan gelecek hibe, sponsorluklar falan doğru yönetilerek bir şekilde borcu azaltacak yada klüpler satılacak.Bunun başka yolu yok. bu yapıya en uygun klüpde Galatasaray.mesela ali koç gibi klübüne bağlı zengin başkan gelsin Galatasaraya ben iddaa ediyorum borçlar çok ciddi oranda azalır.
Bankalar Birliği anlaşması sonrasında hıc bir yönetici cebinden kulübe para hibe edemiyor,bilgilendirmek istedim.

Bugün kap gelecek gibi hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt