Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tunuslu niye 30 yaşında yav
bu amcayla karıştırdım
1625146383355.webp

Bir de burada Gedson transferi olmuş gibi davranılıyor ama öyle değil bunun farkına umarım transfer olumsuz sonuçlandığında varmayız. Bana göre hala çok çok zor bir transfer. 10-12 opsiyonu indirmeye çalışmak bana biraz saçma geliyor. Israr edip araya birilerini alacağımıza Melo modeli gibi her sene biraz daha opsiyonu kısarak alırız bonservisini. Bu tarz transferler birden olur önümüzdeki hafta sonuç alamazsak Gedson'u rüyamızda görürüz.

Çıktığı akademiye bakmak lazım bu tip Afrikalılarda, artık takip ediliyor bu yaş mevzusu, 95 öncesi için ok ama sonrası için öyle 5-10 yaş farklar imkansız.

Türkiye'de de son 10 yıla kadar 1-2 yaş küçültüyorlardı herkesi akademilerde.

Bu herifin eksi yanı Afrika dışına hiç çıkmamış henüz.

Alıyosanız alın almıyosanız yallah nedir bu sıcaklarda bıktırdınız.

Barış Alper denen lale için uğraştığımız kadar Man Utd Sancho için uğraşmadı.

50 binlik arabayı arayan çok olur sahibi ve alıcılar da ufak hesap peşinde koşar..500 binlik arabanın alıcı sayısı bellidir alıcı satıcı da 3 un 5 in hesabini çok yapmaz..

1 futbolcu için bi görüşme ayarlarsın maksimum yarım saat sürer olursa olur olmazsa kapı orda bitti bu kadar basit. Neyin kafasını yaşıyoruz?

Bir de burada Gedson transferi olmuş gibi davranılıyor ama öyle değil bunun farkına umarım transfer olumsuz sonuçlandığında varmayız. Bana göre hala çok çok zor bir transfer. 10-12 opsiyonu indirmeye çalışmak bana biraz saçma geliyor. Israr edip araya birilerini alacağımıza Melo modeli gibi her sene biraz daha opsiyonu kısarak alırız bonservisini. Bu tarz transferler birden olur önümüzdeki hafta sonuç alamazsak Gedson'u rüyamızda görürüz.
Saçmalığın daniskası aynen bencede, yahu bulmuşsun işte tutmuş bizde bu transfer, adam hakkaten kalite, 40-50 milyon değende adam. Gtü bklu irfana verdiler 15 civarı para, Diagne kazmasına verdiler dünyayı, 40 yılda 2 tane büyük potansiyel yakaladık hayla çingene pazarlığı Gedson-Onyekuru. Batacaksak böyle batalım arkadaş gepegenç adamlar aynısı Halil için de geçerli, yere göğe sığdırılamayan sergenin bjk sinin içinden geçti tek başına aha bu Gedson

muslera
buta kaan marcao bello
taylan
ounas nainggolan gedson kerem
mostafa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt