Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.511
- 680
- 2.048
2 senedir Kaan Ayhan'ı konuşuyoruz.her gun baris alperi bitiriyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 senedir Kaan Ayhan'ı konuşuyoruz.her gun baris alperi bitiriyoruz
bu amcayla karıştırdımTunuslu niye 30 yaşında yav
Demek istediğim parasız olmuyor kulüp veya şahıs farketmez, kulüp olarak zengin rahat frah olamıyoruz, gelirlerimiz giderlerimizden az, ligimiz leş gibi izlenmiyor, sponsorlar para vermiyorZengin başkan ile klubün parası farklı. Biri anlık, diğeri süreklilik.
Çıktığı akademiye bakmak lazım bu tip Afrikalılarda, artık takip ediliyor bu yaş mevzusu, 95 öncesi için ok ama sonrası için öyle 5-10 yaş farklar imkansız.bu amcayla karıştırdım
Ekli dosyayı görüntüle 128725
Çok çok gereksiz bir uğraş veriyoruz. Çomarlarla muhatap olmaya gerek yok. Teklifi verip çekileceksin o saatten sonra kime satarlarsa satsınlar.Barış Alper denen lale için uğraştığımız kadar Man Utd'de Sancho için uğraşmadı.
Barış Alper denen lale için uğraştığımız kadar Man Utd Sancho için uğraşmadı.
Saçmalığın daniskası aynen bencede, yahu bulmuşsun işte tutmuş bizde bu transfer, adam hakkaten kalite, 40-50 milyon değende adam. Gtü bklu irfana verdiler 15 civarı para, Diagne kazmasına verdiler dünyayı, 40 yılda 2 tane büyük potansiyel yakaladık hayla çingene pazarlığı Gedson-Onyekuru. Batacaksak böyle batalım arkadaş gepegenç adamlar aynısı Halil için de geçerli, yere göğe sığdırılamayan sergenin bjk sinin içinden geçti tek başına aha bu GedsonBir de burada Gedson transferi olmuş gibi davranılıyor ama öyle değil bunun farkına umarım transfer olumsuz sonuçlandığında varmayız. Bana göre hala çok çok zor bir transfer. 10-12 opsiyonu indirmeye çalışmak bana biraz saçma geliyor. Israr edip araya birilerini alacağımıza Melo modeli gibi her sene biraz daha opsiyonu kısarak alırız bonservisini. Bu tarz transferler birden olur önümüzdeki hafta sonuç alamazsak Gedson'u rüyamızda görürüz.
Hangi paraylaAsker 10 numara aribo ya da morutan