- 26 Kasım 2012
- 186.496
- 261.316
- 5.998
30dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Netleşirse detaylı bakarızBu herif iyiyse 5 sene sol bek aramayız.
Herif İskandinav, salma durumu olmaz.
1.20de çalımı atanla yiyen kim
Gs scout ekibi kendi arasinda konusuyorNetleşirse detaylı bakarız
Kendim izlemeden gönül rahatlığıyla emin olamıyorum topçudanGs scout ekibi kendi arasinda konusuyor
An itibariyle netleşmiştir
Aliovski bu sezon premier ligde 38 maçın 36'sında oynadı. Kaçırdığı maçlar sarı kart cezası yüzünden. Sakatlık geçmişi yok. Ve şu an boşta.Edit: Bu Augustinsson son 2 sezonda 33 maç kaçırmış. Yani kesin alırız.
Ekli dosyayı görüntüle 128747
Kendim izlemeden gönül rahatlığıyla emin olamıyorum topçudan
Kaçırmayız abi, tam bizlik topçu. 13/14'te de menisküsten 26 maç kaçırmış.An itibariyle netleşmiştir
Yeni yönetim, Apo' nun kulüplere uyguladı taktiği menajerlere uyguluyor olmasın?!Mario Rui’nin menajeri bugün İstanbul’a geliyormuş. Aynı zamanda Hysaj’ın da menajeriymiş. Bir sürpriz çıkar mı?

Bielsa hocamın elinden geçen adam boş çıkmaz abi. Alalım.Aliovski bu sezon premier ligde 38 maçın 36'sında oynadı. Kaçırdığı maçlar sarı kart cezası yüzünden. Sakatlık geçmişi yok. Ve şu an boşta.
bu açıklamayı elmasın yapması gerekirdio kdr eksik varsa pttden bi herife 1.5 ilen anlaşılması transferde durumun bahsedildiği raddede fecaattin olmadığını işaret ediyor. ft ve arda 2 haftadır idmanda iken onlara dahi kap gelmemesi belli bir tarihe kdr borçsuzluk ya da denk budget hesabı yapılması gerektiğine işaret etmektedir. 7sine dek dransferler geldiği müddetçe ha hu'ya gerek yoktur.
Alioski 3-5-2nin sol oyuncusu ki 3-5-2de bile pek beğenmedim ben şut ve orta konusunda iyi ama defansta savrukAliovski bu sezon premier ligde 38 maçın 36'sında oynadı. Kaçırdığı maçlar sarı kart cezası yüzünden. Sakatlık geçmişi yok. Ve şu an boşta.