Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Netleşirse detaylı bakarız
:asd:
Ekran Alıntısı.webp

Ohaa galasevgisinin twitlerini yeni gördüm hayırlısı bakalım görünen o ki bu sezon da Avrupa yalan olacak

o kdr eksik varsa pttden bi herife 1.5 ilen anlaşılması transferde durumun bahsedildiği raddede fecaattin olmadığını işaret ediyor. ft ve arda 2 haftadır idmanda iken onlara dahi kap gelmemesi belli bir tarihe kdr borçsuzluk ya da denk budget hesabı yapılması gerektiğine işaret etmektedir. 7sine dek dransferler geldiği müddetçe ha hu'ya gerek yoktur.

o kdr eksik varsa pttden bi herife 1.5 ilen anlaşılması transferde durumun bahsedildiği raddede fecaattin olmadığını işaret ediyor. ft ve arda 2 haftadır idmanda iken onlara dahi kap gelmemesi belli bir tarihe kdr borçsuzluk ya da denk budget hesabı yapılması gerektiğine işaret etmektedir. 7sine dek dransferler geldiği müddetçe ha hu'ya gerek yoktur.
bu açıklamayı elmasın yapması gerekirdi

Aliovski bu sezon premier ligde 38 maçın 36'sında oynadı. Kaçırdığı maçlar sarı kart cezası yüzünden. Sakatlık geçmişi yok. Ve şu an boşta.
Alioski 3-5-2nin sol oyuncusu ki 3-5-2de bile pek beğenmedim ben şut ve orta konusunda iyi ama defansta savruk

4lü defansta yedlin-luyi-marcao-ali olursa bizim emirates cupta bi maçımız vardı portoyla ordaki eboue-chedjou-dany-hakan gibi çok vahim anlar yaşarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt