Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.813
- 7.846
- 1.948
yangın çıkmalı artık
Aman, ormanlarımızı yakma yeter.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yangın çıkmalı artık
Donundan olmaSeni dolandırayım mı
Böyle diyenlerin donunu alıyorlar genelde.Donundan olma
Aynen bebeyim :dDonundan olma
Aynen bebeyim :d
kendimi yakıyorumyangın çıkmalı artık
saman alevi demiyoruz Yusufkendimi yakıyorum
HaaA? HUUu?o kdr eksik varsa pttden bi herife 1.5 ilen anlaşılması transferde durumun bahsedildiği raddede fecaattin olmadığını işaret ediyor. ft ve arda 2 haftadır idmanda iken onlara dahi kap gelmemesi belli bir tarihe kdr borçsuzluk ya da denk budget hesabı yapılması gerektiğine işaret etmektedir. 7sine dek dransferler geldiği müddetçe ha hu'ya gerek yoktur.
Asker 10 Stanciu
Müstakbel 10 numarımızı izleyelim
Patlama yapamayan rumengillerden. Şimdi biraz daha olgunlaşmıştır ama hiç izlemedim epeydirİyi mi ? Prag da oynuyormuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kanka aynı kategoride hepsi bunların. Hiçbiri beklenen ptlamayı yapamadı aynı seviyelerde kaldılar. Stanciu bi tık daha önde diyebilirim ama şimdi ne halde bilmiyommaximden iyi mi
Nereden çıktı bu duyum renktaş doğru olmasını çok isterimAsker 10 Stanciu
Gsevgisinin dediği isim bu %100 başka bi kaç daha duyumcu kılıklı herifte görmüştümNereden çıktı bu duyum renktaş doğru olmasını çok isterim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne maximi renktas bu adam ateş ediyor prime dönemini yaşıyor gelirse omuzlara alınır sahaya çıktığı gibimaximden iyi mi
Statiklere baktım iyi kadmış ama hiç izlemedim. Bi ara çok kötüydü şimdilerde olgunlaşmışa benziyorNe maximi renktas bu adam ateş ediyor prime dönemini yaşıyor gelirse omuzlara alınır sahaya çıktığı gibi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi