Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Müstakbel 10 numarımızı izleyelim
Bundan olsa olsa erzurumsporda yedek futbolcu olur
Sutlara bak kiz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müstakbel 10 numarımızı izleyelim
ne taşmış arkadaşMoreno sol bek içinde en iyisi gibi duruyor . Napolili oyuncu
Yeni yönetim taşın altına elini koymuş destek vermek varken böyle şeyler yazmaya gerek var mi ?
Reis yapma etme bu adam harbiden çok iyi adamBundan olsa olsa erzurumsporda yedek futbolcu olur
Sutlara bak kiz gibi
en az 20maç ilk11i varKerem banko 11 olur, halil gelirse çoğu maçta forvette 11 olur, kaleci alırsak o da baya oynar. Yerli kuralını anca böyle tuttururuz. Alpaslan da çoğu maçta olabilir
Reis yapma etme bu adam harbiden çok iyi adam
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer öyle marketten gidip alınmıyor , Borcsuzluk kağıdı , Tudor un tazminatı adamlar onlarla uğraşıyorne taşmış arkadaş
verilen sözleri tutacaklar o vakit
Maksimovici alıp marcao-alpaslan-maksimovic 3lü defans denenebiliren az 20maç ilk11i var
ben uğraşacaktım pardonTransfer öyle marketten gidip alınmıyor , Borcsuzluk kağıdı , Tudor un tazminatı adamlar onlarla uğraşıyor
harroui 6 olur gibiKanka gedson geliyo işte ne harrisi
yk seney 7ye düşerse marcao+muslera yolcu olur. yerli kim koyacağız merak ediyorumMaksimovici alıp marcao-alpaslan-maksimovic 3lü defans denenebilir
Öyle kural olmaz vallahi izlememyk seney 7ye düşerse marcao+muslera yolcu olur. yerli kim koyacağız merak ediyorum
bu sene 8e düştü haberin var mı :dÖyle kural olmaz vallahi izlemem