Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20210701_221155.jpg
şu show ignored content yazisina basınca ne sacmaladiysaniz görebiliyorum.nobette ne kadar olumsuz konusan varsa hepsi engelli listemde

Like veren değerli kardeşlerime teşekkür ederim ama sağda çarpı var gibi yorum yazan ve düşünen değerli kardeşlerime, daha açık yazayım istedim. Hayatta hiç bir sıkıntı görmeden, karşı tarafı anlayamazsınız. Yönetim ne ile karşılaştı, gidenler nasıl bir fatura bıraktı bilemezsiniz. Kimse başarısızlık için yönetici olmaz. Babasından miras değil. Biraz empati kurmak lazım. Burda klavye delikanlısı olmak kolay. Fm oynanmıyor. Dilerim burdan kuşlar ve kuş beyinlililer tez zamanda temizlenir.

Like veren değerli kardeşlerime teşekkür ederim ama sağda çarpı var gibi yorum yazan ve düşünen değerli kardeşlerime, daha açık yazayım istedim. Hayatta hiç bir sıkıntı görmeden, karşı tarafı anlayamazsınız. Yönetim ne ile karşılaştı, gidenler nasıl bir fatura bıraktı bilemezsiniz. Kimse başarısızlık için yönetici olmaz. Babasından miras değil. Biraz empati kurmak lazım. Burda klavye delikanlısı olmak kolay. Fm oynanmıyor. Dilerim burdan kuşlar ve kuş beyinlililer tez zamanda temizlenir.
Onlar bodoslama dalar herseye,ondan duvara tostlarlar.detaylara inmeye pek vakitleri olmuyor

Cevap hedefine ulaşmıştır renkdaş. Onlar istiyorlar diye gitmeyeceksin tabiki

burak başkan işi ehline ver

fatih hocanın bağlı olarak çalışacağı ve transferde tek sorumlu olacak cenk ergünü floryanın patronu yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt