Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.618
- 110.662
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ounas iptal. satışına izin vermemiş spallettiRui ile adımızı yazıp Napoli taraftarını sevindiriyorlar. Bu rüyadan uyansın garipler
Onlar bodoslama dalar herseye,ondan duvara tostlarlar.detaylara inmeye pek vakitleri olmuyorLike veren değerli kardeşlerime teşekkür ederim ama sağda çarpı var gibi yorum yazan ve düşünen değerli kardeşlerime, daha açık yazayım istedim. Hayatta hiç bir sıkıntı görmeden, karşı tarafı anlayamazsınız. Yönetim ne ile karşılaştı, gidenler nasıl bir fatura bıraktı bilemezsiniz. Kimse başarısızlık için yönetici olmaz. Babasından miras değil. Biraz empati kurmak lazım. Burda klavye delikanlısı olmak kolay. Fm oynanmıyor. Dilerim burdan kuşlar ve kuş beyinlililer tez zamanda temizlenir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buta- Luyindama takas Luyi yerinede Koreli çocuk yada Nikola Maksimovic sizce nasıl olurdu?
Cevap hedefine ulaşmıştır renkdaş. Onlar istiyorlar diye gitmeyeceksin tabikiLike veren değerli kardeşlerime teşekkür ederim ama sağda çarpı var gibi yorum yazan ve düşünen değerli kardeşlerime, daha açık yazayım istedim. Hayatta hiç bir sıkıntı görmeden, karşı tarafı anlayamazsınız. Yönetim ne ile karşılaştı, gidenler nasıl bir fatura bıraktı bilemezsiniz. Kimse başarısızlık için yönetici olmaz. Babasından miras değil. Biraz empati kurmak lazım. Burda klavye delikanlısı olmak kolay. Fm oynanmıyor. Dilerim burdan kuşlar ve kuş beyinlililer tez zamanda temizlenir.
Renktas düz hakan engelli mi sendeGerçekten bıktırdınız ha engelli olanlara ne yazdılar diye bakmıyorum bile.