Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.615
- 110.659
- 4.878
eşreften fırça yediler sonraErinç Bilican mı. O bağırıyordu balkonda. Sports Digitale kanalındaki adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşreften fırça yediler sonraErinç Bilican mı. O bağırıyordu balkonda. Sports Digitale kanalındaki adam.
foto göster
Bu cocuk yerde oturuyodu,yere çömelmiştiErinç Bilican mı. O bağırıyordu balkonda. Sports Digitale kanalındaki adam.
Ben olumlu yazinca da kızıyorlarburak elması daha şimdiden yerden yere vuranlarinin hepsinin fatih hoca düşmanı olması, bazısının paso bejeke haberleri paylaşması, bir kısmının febe haberi paylaşması ve alayının olumsuz Galatasaray haberleri paylaşması çok enteresan değil mi
burak elması daha şimdiden yerden yere vuranlarinin hepsinin fatih hoca düşmanı olması, bazısının paso bejeke haberleri paylaşması, bir kısmının febe haberi paylaşması ve alayının olumsuz Galatasaray haberleri paylaşması çok enteresan değil mi
Valla bazılarının tek derdi Terim, onlara edecek lafım yok ama yönetimde iletişim sorunu var.Anti Burakçılar forumu basmış galiba üstad.
Hiç değişmez dertleri Galatasaray olmayanları salla renktaş.burak elması daha şimdiden yerden yere vuranlarinin hepsinin fatih hoca düşmanı olması, bazısının paso bejeke haberleri paylaşması, bir kısmının febe haberi paylaşması ve alayının olumsuz Galatasaray haberleri paylaşması çok enteresan değil mi
Degil renttasburak elması daha şimdiden yerden yere vuranlarinin hepsinin fatih hoca düşmanı olması, bazısının paso bejeke haberleri paylaşması, bir kısmının febe haberi paylaşması ve alayının olumsuz Galatasaray haberleri paylaşması çok enteresan değil mi
Bundan sonra ciddi postlara son verdim forum hayatıma troll olarak devam edicem, Avrupa yoksa böyleyiz.
orta açabilen bekimiz olmamasından dolayı, profil fotoğrafımı bir muz yaparak tepkimi koyuyorum.Kadrolu duyumculardan o yönde sesler çıkıyor, şu ana kadarki süreç yönetimi de PSV maçına çok da önem verilmediğinin göstergesi.Nası ya Avrupa yok mu
Kadroyu koruyup gecen seneki igrenc futbola devam edeceksek onları da almayalim paramiz cebimizde kalsin renkdas.Para yoksa, kadroyu koru, sadece Onyekuru, Gedson ve Mert Müldür'ü al.