Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonuslarla 5 alıyordu Belhanda bizden bir de bonservis vereceklerdi 9 m euro, pek gerçekçi durmuyor.

Hocanın sattırmama sebebi de muhtemelen satıp yerine kimseyi almayacaktık zira 20 m euro varken anca Diagne'yi alabildiler yan sokaktan.

O sözleşmeleri yapan, sözleşmenin yapılmasına kstkı veren herkes GS düşmanıdır benim gözümde. Euronun her sene arttığı yerde ona 3 buna 5 sözleşme mi dağıtılır
Kim yazmıştı bilmiyorum ama, Joseph'i alan Arap takımı ilk Belhanda için bizim kapımızı çalmış, olmayınca FB'ye yöneldiğini söylemişti biri.

Kadrolu duyumculardan o yönde sesler çıkıyor, şu ana kadarki süreç yönetimi de PSV maçına çok da önem verilmediğinin göstergesi.

Şahsen benim ümidim yok.

Işıtan mıdır nedir PSV maçına tam kadro çıkacaz falan diyordu. Bu dünyanın düzeni kolpa yapmak anasını satayım

Bonuslarla 5 alıyordu Belhanda bizden bir de bonservis vereceklerdi 9 m euro, pek gerçekçi durmuyor.

Hocanın sattırmama sebebi de muhtemelen satıp yerine kimseyi almayacaktık zira 20 m euro varken anca Diagne'yi alabildiler yan sokaktan.

O sözleşmeleri yapan, sözleşmenin yapılmasına kstkı veren herkes GS düşmanıdır benim gözümde. Euronun her sene arttığı yerde ona 3 buna 5 sözleşme mi dağıtılır
İyi de Belhanda' nın Galatasaray futbolcusu olmadığını çoktan görüp, yerine alınabilecek ucuz-pahalı futbolcuların bulunduğu bir listeyi oluşturması ve yönetime sunmuş olması gerekmiyor muydu sence?..Ha, 'saygıdeğer Hocamız onca işin gücün arasında bununla mı meşgul olsaydı?' diyenler olacaktır ciddi ciddi...

Transfer haberleri çıktığı zaman yerini doldurmanın güçlüğünden bahseden adam, haberlerde geçen rakamlar doğru olmasa, ona da değinirdi mutlaka...

Birde Hoca, makul bedelle yapılabilecek, kolay transferler istemedi nedense o dönemler?..Modeste, Alan vs hem yüksek maliyet, hem başka açılardan zor transferlerdi...

Hep destek tam destekçi çok fazla forumda. Burak Elmas iletişim konusunda sınıfta kaldı. Madem enkaz devraldı çıkarsın enkaz var dersin. 10 günde transfer dedik, durum sandığımızdan daha sıkıntılı ama müsterih olun dersin amenna. Yok terim düşmanı yok Burak düşmanı. Kardeşim kimseye düşman değiliz. Tutamayacağın sözü vermeyeceksin. Sonrada ülkede sanki herkes verdiği sözü tutuyor deyip aklamaya çalışıyorlar. Emin olun hep destek tam destekçilerden daha fazla istiyoruz Galatasarayın menfaatlerini. Tek fark yalanlara karnımız tok artık. Yapacaksan yaparsın yapmayacaksan da yapamıyorum dersin. 3 maymunu oynamak hiç yakışık almıyor

Kim yazmıştı bilmiyorum ama, Joseph'i alan Arap takımı ilk Belhanda için bizim kapımızı çalmış, olmayınca FB'ye yöneldiğini söylemişti biri.
Yok sonraki devre arası için Belhanda'ya teklif var denilmişti. Bence o dönem 10 falan veren olsa satardık çünkü satış yapamadık diye forvetsiz sezona girdik o süreçte.

Ama işte 10 veren de var mıdır hiç olmuş mudur bilmiyorum çünkü maaşı ds çok fazlaydı.

O paralar Gomisle Fernando'ya helaldi, Feg için de illa verilecekse 3 sene kafiydi, 5 sene maalesef çok fazlaydı.

Yüksek maaşlar zaten kulüplerin bugün bu durumda olmasının en büyük sebebidir, Muslera'ya 3 ay önce verilen 2.5 dahi çok fazla benim gözümde çünkü vergi de arttı.

Hahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralara kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.

takımda emre akbabalar ömerler oynadığı sürece değil terim, yeryüzündeki bütün teknik direktörler birleşse kabız futboldan kurtulamayız.

e şimdi diyeceksiniz ki bu evlatcılığı yapıp forma hakkı veren de terim, sanki bana berghuisi aldılar da emreyi oynatıyorum.

o yüzden vizyon misyon alayı hikaye bu takıma transfer yapacak adam lazım. 2-3 mağlubiyet aldıktan sonra oxford mezunu da olsan teneke bağlarlar.

Hahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralarda kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.

abi kimse o vaatlere bir şey demiyor taraftarın kızgınlığı her yayında 10 günde transferlerimizi bitireceğiz demesiydi

İyi de Belhanda' nın Galatasaray futbolcusu olmadığını çoktan görüp, yerine alınabilecek ucuz-pahalı futbolcuların bulunduğu bir listeyi oluşturması ve yönetime sunmuş olması gerekmiyor muydu sence?..Ha, 'saygıdeğer Hocamız onca işin gücün arasında bununla mı meşgul olsaydı?' diyenler olacaktır ciddi ciddi...

Transfer haberleri çıktığı zaman yerini doldurmanın güçlüğünden bahseden adam, haberlerde geçen rakamlar doğru olmasa, ona da değinirdi mutlaka...

Birde Hoca, makul bedelle yapılabilecek, kolay transferler istemedi nedense o dönemler?..Modeste, Alan vs hem yüksek maliyet, hem başka açılardan zor transferlerdi...
Evet kesinlikle, stoperlere 12 vereceğimize o para daha makul kullanılabilirdi, o dönem kur da düşüktü. Para kalmayınca genç potansiyellilere yöneldik ama hiç para olmayınca onları da alamadık. 2. şampiyonluktan sonra hem Belhanda hem Feghouli hem de Diagne'den çıkmalıydık, Falcao da gelmemeliydi ve eldeki parayla yapılandırmaya gitmeliydik, o gün yapılmayan yapılanma bugün bu noktaya getirdi bizi.

Hocanın zaten çok hatalı tercihi oldu o süreçlerde.

Hahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralara kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.
Mustafa Cengiz sesiyle okuyun

Ben bugün hiç yazmadıysam 3-4 defa aynı minvalde mesaj yazmışımdır. Ama görünen, bazılarının anlama kıtlığı var ki yine sanal düşmanlar yaratılma çabasına girilmiş.

Bu sefer öyle kocaman parağraf yazmayacağım. Çünkü anlaşılmıyor.
Tek cümle yazayım belki algılayabilirler.

Seçilmeden önce 10 günde transferleri bitireceğiz ve GS tarihinin en yüksek bütçeli sponsoru hazır diyen GS başkanı sözünü tutsun.

O genc cocugu buldum.mazbata toreninden cozecegim bu isi herkesi taniyip.bakalim hangi mustakbel futbolcularimiz takibe alinmis

Arkadaşlar acele etmeyin, troller hariç herkesin sabırla beklediğini biliyorum, büyük söz söylemiş olabilirler ama yine de yangın için erken, şu an tek derdimiz destek olmak olmalı,adamlar şampiyon oldu şampiyon olan hocalarıyla 35 gün imza atamadilar diğeri hoca bulamıyor bu işler öyle kolay değil biraz daha sabır haaaa baktık olmuyor ondan sonra yangın ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt