Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
gedson şu an da en en önemli transfer hedefi olmalı sol bek ile beraber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yazmıştı bilmiyorum ama, Joseph'i alan Arap takımı ilk Belhanda için bizim kapımızı çalmış, olmayınca FB'ye yöneldiğini söylemişti biri.Bonuslarla 5 alıyordu Belhanda bizden bir de bonservis vereceklerdi 9 m euro, pek gerçekçi durmuyor.
Hocanın sattırmama sebebi de muhtemelen satıp yerine kimseyi almayacaktık zira 20 m euro varken anca Diagne'yi alabildiler yan sokaktan.
O sözleşmeleri yapan, sözleşmenin yapılmasına kstkı veren herkes GS düşmanıdır benim gözümde. Euronun her sene arttığı yerde ona 3 buna 5 sözleşme mi dağıtılır
Kadrolu duyumculardan o yönde sesler çıkıyor, şu ana kadarki süreç yönetimi de PSV maçına çok da önem verilmediğinin göstergesi.
Şahsen benim ümidim yok.
İyi de Belhanda' nın Galatasaray futbolcusu olmadığını çoktan görüp, yerine alınabilecek ucuz-pahalı futbolcuların bulunduğu bir listeyi oluşturması ve yönetime sunmuş olması gerekmiyor muydu sence?..Ha, 'saygıdeğer Hocamız onca işin gücün arasında bununla mı meşgul olsaydı?' diyenler olacaktır ciddi ciddi...Bonuslarla 5 alıyordu Belhanda bizden bir de bonservis vereceklerdi 9 m euro, pek gerçekçi durmuyor.
Hocanın sattırmama sebebi de muhtemelen satıp yerine kimseyi almayacaktık zira 20 m euro varken anca Diagne'yi alabildiler yan sokaktan.
O sözleşmeleri yapan, sözleşmenin yapılmasına kstkı veren herkes GS düşmanıdır benim gözümde. Euronun her sene arttığı yerde ona 3 buna 5 sözleşme mi dağıtılır
Işıtan mıdır nedir PSV maçına tam kadro çıkacaz falan diyordu. Bu dünyanın düzeni kolpa yapmak anasını satayım
Göktug Bey Psv yi elermiyiz
Yok sonraki devre arası için Belhanda'ya teklif var denilmişti. Bence o dönem 10 falan veren olsa satardık çünkü satış yapamadık diye forvetsiz sezona girdik o süreçte.Kim yazmıştı bilmiyorum ama, Joseph'i alan Arap takımı ilk Belhanda için bizim kapımızı çalmış, olmayınca FB'ye yöneldiğini söylemişti biri.
bakalım daha psv maçı kadrosu açıklamadı yangının dozunu o maç belirleyecek
Hahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralarda kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.
Evet kesinlikle, stoperlere 12 vereceğimize o para daha makul kullanılabilirdi, o dönem kur da düşüktü. Para kalmayınca genç potansiyellilere yöneldik ama hiç para olmayınca onları da alamadık. 2. şampiyonluktan sonra hem Belhanda hem Feghouli hem de Diagne'den çıkmalıydık, Falcao da gelmemeliydi ve eldeki parayla yapılandırmaya gitmeliydik, o gün yapılmayan yapılanma bugün bu noktaya getirdi bizi.İyi de Belhanda' nın Galatasaray futbolcusu olmadığını çoktan görüp, yerine alınabilecek ucuz-pahalı futbolcuların bulunduğu bir listeyi oluşturması ve yönetime sunmuş olması gerekmiyor muydu sence?..Ha, 'saygıdeğer Hocamız onca işin gücün arasında bununla mı meşgul olsaydı?' diyenler olacaktır ciddi ciddi...
Transfer haberleri çıktığı zaman yerini doldurmanın güçlüğünden bahseden adam, haberlerde geçen rakamlar doğru olmasa, ona da değinirdi mutlaka...
Birde Hoca, makul bedelle yapılabilecek, kolay transferler istemedi nedense o dönemler?..Modeste, Alan vs hem yüksek maliyet, hem başka açılardan zor transferlerdi...
Mustafa Cengiz sesiyle okuyunHahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralara kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.