Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav zaten az çok herkes psv maçına transferlerin yetişmeyeceğini tahmin etmiştir.

ama son yıllarda lige de yetişmiyor transferler. maddi durumda da büyük bir değişme olmadığı için içimden bir ses yine aynısı olacak diyor.
yani göz göre göre kandırıldık ve yalan söyleyen adamı destekledik diyorsun.

vallahi ben tahmin felan etmedim, sözünün eri olacak, şov yapmayacak o zaman. katıldığı her programda PSV maçına yetişiyordu transferler...

vallahi ben tahmin felan etmedim, sözünün eri olacak, şov yapmayacak o zaman. katıldığı her programda PSV maçına yetişiyordu transferler...
son yıllarda yöneticilerimiz ekseriyetle yalan söylüyor. yeni bir durum değil. alışmak lazım.

yav zaten az çok herkes psv maçına transferlerin yetişmeyeceğini tahmin etmiştir.

ama son yıllarda lige de yetişmiyor transferler. maddi durumda da büyük bir değişme olmadığı için içimden bir ses yine aynısı olacak diyor.
başkanın sözüne güvendik yetişeceğini düşünüyoruz

Hep destek tam destekçi çok fazla forumda. Burak Elmas iletişim konusunda sınıfta kaldı. Madem enkaz devraldı çıkarsın enkaz var dersin. 10 günde transfer dedik, durum sandığımızdan daha sıkıntılı ama müsterih olun dersin amenna. Yok terim düşmanı yok Burak düşmanı. Kardeşim kimseye düşman değiliz. Tutamayacağın sözü vermeyeceksin. Sonrada ülkede sanki herkes verdiği sözü tutuyor deyip aklamaya çalışıyorlar. Emin olun hep destek tam destekçilerden daha fazla istiyoruz Galatasarayın menfaatlerini. Tek fark yalanlara karnımız tok artık. Yapacaksan yaparsın yapmayacaksan da yapamıyorum dersin. 3 maymunu oynamak hiç yakışık almıyor

Benim de farkım şu. Ben sükunetle bekliyorum. Sabırlıyım. Sabırsızlık, ortamı da bozuyor bence.

Hayattaki en büyük problemimiz inşallah Galatasaray’ımızın transferleri geç yapması olur. Tanrı başka sorun vermesin, amin.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Arkadaşlar müsterih olalım son duyumlarıma göre dönerci hacı babayla isim hakkı konusunda anlaşmışız son detaylar konuşuluyomuş

dönerci diye geçmeyin hacının dönerli lahmacunu yakın zamanda globalleşecektir. Elmas başkan bu çorbada bizimde tuzumuz olsun istemiş

bu arada sanırım çok büyük bir yayıncı krizi var şu an kimseye ödeme yapmamışlar belki de bu yüzden transfer yapamıyoruz biz de. bjk de yayın parası gelmediği için tahtayı açamıyormuş.

Olabilir ama 4 ay bekleyebilirdi sanki yani buna ikna edebilirdik. Çünkü 1 ayda bir anda 25 m euro bütçe oluştu ama yönetim basiretsiz davrandı, doğru kullanamadık.

Tabii Luyindama sakatlanmasa da bence devre arası 10 üstü bedele satılabilecek seviyeye gelmişti, o da sermaye olurdu. Sermaye yaratamadıkça eldekilere muhtaç kaldık ve bir sarmal oluştu, gelinen noktada takımda şu an orta saha yok. Bek yok. Stoper muamma, kreatif kanat yok.
Aynen zaten Luyindama sakatlandığı sezon sakatlanmadan önce PL'ye 12-14 milyona gideceği söyleniyordu. Bence bu sezon Marcao'yu 20 yada 20'ye yakın bir paraya teklif gelirse satmalıyız bence yok bir sene daha kalsın falan denmemeli.

keşke halil dervişoğlu kap ı gelse aniden. bu sene mohamed i 25-30 a satıp seneye de halil’i as forvetimiz yapsak çok farklı bir tarzı var bu çocuğun

15 Temmuz’da UEFA’ya verilen kadroya göre eleştirini yaparsın o zaman. PSV maçı oynandı mı yoksa???

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Tff hala ödemeleri kulüplere yatırmamış Bein'den paraların tamamını alamadığı için. Bu durumda etken yaşanan gecikme ve sorunlarda bence. Temmuzda Socios'tan gelecek 10 -11 milyon euro işleri ciddi olarak hızlandıracaktır.

Hahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralara kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.
Damat olduğu icin geldi renkdaş ne vizyonundan bahsediyorsun. Hepi topu ingilterede çay ocagi işleten bir adam. Duyan da steve jobs sanacak.

Aynen zaten Luyindama sakatlandığı sezon sakatlanmadan önce PL'ye 12-14 milyona gideceği söyleniyordu. Bence bu sezon Marcao'yu 20 yada 20'ye yakın bir paraya teklif gelirse satmalıyız bence yok bir sene daha kalsın falan denmemeli.

Bu sene kesin bir yapılanma şart. O yüzden gerekirse Marcao’nun 12-13’e satılıp takım kurulmalı, 20 falan beklenmemeli. Sırtımızdaki kamburlarında sözleşmesini -gerekirse 1’er milyon €- verip feshetmeliyiz. Tabi yeni alacağımız oyuncularda satılabilir ya da yaşlı bir oyuncu alıyorsak kontratı kısa süreli olmalı. Seneye yapılanma için bekleyecek vaktimiz yok. Kredimiz doldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt