Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Terim gitmeden iyi futbol hayal gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani göz göre göre kandırıldık ve yalan söyleyen adamı destekledik diyorsun.yav zaten az çok herkes psv maçına transferlerin yetişmeyeceğini tahmin etmiştir.
ama son yıllarda lige de yetişmiyor transferler. maddi durumda da büyük bir değişme olmadığı için içimden bir ses yine aynısı olacak diyor.
son yıllarda yöneticilerimiz ekseriyetle yalan söylüyor. yeni bir durum değil. alışmak lazım.yani göz göre göre kandırıldık ve yalan söyleyen adamı destekledik diyorsun.
vallahi ben tahmin felan etmedim, sözünün eri olacak, şov yapmayacak o zaman. katıldığı her programda PSV maçına yetişiyordu transferler...
acilen @Umut Gül ün banlanması gerekiyorherkes çok gergin
başkanın sözüne güvendik yetişeceğini düşünüyoruzyav zaten az çok herkes psv maçına transferlerin yetişmeyeceğini tahmin etmiştir.
ama son yıllarda lige de yetişmiyor transferler. maddi durumda da büyük bir değişme olmadığı için içimden bir ses yine aynısı olacak diyor.
Hep destek tam destekçi çok fazla forumda. Burak Elmas iletişim konusunda sınıfta kaldı. Madem enkaz devraldı çıkarsın enkaz var dersin. 10 günde transfer dedik, durum sandığımızdan daha sıkıntılı ama müsterih olun dersin amenna. Yok terim düşmanı yok Burak düşmanı. Kardeşim kimseye düşman değiliz. Tutamayacağın sözü vermeyeceksin. Sonrada ülkede sanki herkes verdiği sözü tutuyor deyip aklamaya çalışıyorlar. Emin olun hep destek tam destekçilerden daha fazla istiyoruz Galatasarayın menfaatlerini. Tek fark yalanlara karnımız tok artık. Yapacaksan yaparsın yapmayacaksan da yapamıyorum dersin. 3 maymunu oynamak hiç yakışık almıyor
Aynen zaten Luyindama sakatlandığı sezon sakatlanmadan önce PL'ye 12-14 milyona gideceği söyleniyordu. Bence bu sezon Marcao'yu 20 yada 20'ye yakın bir paraya teklif gelirse satmalıyız bence yok bir sene daha kalsın falan denmemeli.Olabilir ama 4 ay bekleyebilirdi sanki yani buna ikna edebilirdik. Çünkü 1 ayda bir anda 25 m euro bütçe oluştu ama yönetim basiretsiz davrandı, doğru kullanamadık.
Tabii Luyindama sakatlanmasa da bence devre arası 10 üstü bedele satılabilecek seviyeye gelmişti, o da sermaye olurdu. Sermaye yaratamadıkça eldekilere muhtaç kaldık ve bir sarmal oluştu, gelinen noktada takımda şu an orta saha yok. Bek yok. Stoper muamma, kreatif kanat yok.
yani göz göre göre kandırıldık ve yalan söyleyen adamı destekledik diyorsun.
vallahi ben tahmin felan etmedim, sözünün eri olacak, şov yapmayacak o zaman. katıldığı her programda PSV maçına yetişiyordu transferler...
Damat olduğu icin geldi renkdaş ne vizyonundan bahsediyorsun. Hepi topu ingilterede çay ocagi işleten bir adam. Duyan da steve jobs sanacak.Hahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralara kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.
Aynen zaten Luyindama sakatlandığı sezon sakatlanmadan önce PL'ye 12-14 milyona gideceği söyleniyordu. Bence bu sezon Marcao'yu 20 yada 20'ye yakın bir paraya teklif gelirse satmalıyız bence yok bir sene daha kalsın falan denmemeli.