Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.614
- 110.659
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokmu söyle beke Mariano'nun genc versiyonu, bonservisiyle birlikte. Kiralik olmasin, her sene pesinden kosmayalim.
O değilde Berghuis’dan iyi istatistiğe sahip kim var? Adam 15 gol 15 asist civarı yapmamış mıydı bu sene
Bilemiyorum. Demekki bagzen menajerlerin sag sola haber ucurmasina gerek yokmus. Yönetim yeri geldiginde agzini sıkı tutmasi lazim.E öyle tabi. Bak Ali Naci’nin Dursun gittiğinden beri bir tane haberi tutmadı mesela Dursun’un sözcüsü gibiydi. Tesadüf olabilir mi acaba?
HYurekli: "Işıthan Gün ve Ogan Tarhan ortak ve kulüpleri var, ticari bir iş dönüyor ve yönetim bundan rahatsız."
Bir bir dökülmeye basladilar
Kolpa gibi geldi. Bu adamlar bilmiyormuydu ışıtanla oganın orta olduğunu sank iyeni öğrenmişler gibi haber yapıyor halukMasallah 1 yildir hazirlanan yonetim bir haftada birbirine girdiyse 3 ay sonra secim karari gelir
Okadar para yok.![]()
Stefan Lainer - Oyuncu profili 25/26
Stefan Lainer, 33, Avusturya ➤ Red Bull Salzburg, 2025'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 27 Ağu 1992, Salzburg, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
Dieng de fransa ligini istiyormuş, oradan talipleri varmış.gssevgisineden duyum size;
-ft dieng'i istiyormuş
-bonservissiz yabancı stoper 32 yaşında imiş.
Hocama bir de futbolcu bilmiyor diyorlar. Ulan bunlar kim fm olmasa bilemicezHocanin solbek icin 1. Sirada ki ismi vinagre 2. Sirada kamara
Sagbek icin ise 1. Sirada mert muldur 2. Sirada androutsos
varmis
Ya of be kardeşim ne rafinhasi ya tekniği var sadece ne skor yapar ne şut atar sinameki herifin teki8/10 rafinha