Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yokmu söyle beke Mariano'nun genc versiyonu, bonservisiyle birlikte. Kiralik olmasin, her sene pesinden kosmayalim.

yaziklar olsun be, beles TAS gibi sagbek.

@Enes Dalmış

Belliydi böyle olacağı, adamın prime dönemlerini geçirdiği Sarri Lazio 'nun başına geçmiş Hysaj 'ı da peşinden götürüyor. Yalnız benim anlamadığım bu adamların elinde üçlü oynarken sağ kanat beki olarak kullandıkları Lazzari ve Marusic yok mu aç gözlülüğe bak bir de Hysaj peşinde koşuyorlar daha

Allah günah yazmasın bizim sağ bekimizin gözü görüyor mu haberimiz yok, diğeri de saç modelini değiştirip koşuyor işte sağa sola

O değilde Berghuis’dan iyi istatistiğe sahip kim var? Adam 15 gol 15 asist civarı yapmamış mıydı bu sene

Şimdi istatistiklere baktım. Gol olarak Boupendza, asist olarakta Ghezzal olabilir. İki istatistikte Berghuis’dan yüksek bir isim olamaz.

E öyle tabi. Bak Ali Naci’nin Dursun gittiğinden beri bir tane haberi tutmadı mesela Dursun’un sözcüsü gibiydi. Tesadüf olabilir mi acaba?
Bilemiyorum. Demekki bagzen menajerlerin sag sola haber ucurmasina gerek yokmus. Yönetim yeri geldiginde agzini sıkı tutmasi lazim.

diagne kulüp bulamazsa geçmiş olsun idmansız gelecek bir de bize hiç çekilmez offf

3AFBEC13-72A1-436F-A216-2549CED6AE14.webp

6097D591-9DFD-4B6A-95E0-1A7634BA10FC.webp

Bu arada yeni sol bek kim olacaksa uzun biri olsun ya. Bu sene Saracchi’nin tarafa atılan her ortanın rakibe direkt gol pozisyonu olması gerçekten maç içinde aşırı gerdi. Marcao’da çok aman aman uzun ya da kafacı değil. Sol bek’in çok kısa olmaması lazım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt