Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde ki yerlileri beğenmiyorsunuz, Süper Ligden yerli alıyoruz beğenmiyorsunuz, genç yerli alıyoruz beğenmiyorsunuz
Biz kimi oynatacaz yerli kontenjanından söyleyinde bizde bilelim
Yav bunların amacı üzüm yemek değil
Bağcıyı dövmek
Ligdeki bütün yerlilere laf atıyorlar
Sorsan kimi alalım diye
1 kişi söylemezler
O kadar boş çarlar bunlar, teneke misali anca ses yapıyorlar

Yeni aslan parçamız hayırlı uğurlu olsun. Azda olsa birşeyler yapmış bir çocuk. Peşinen gommenin alemi yok. Ben her zaman söylüyorum. Azıcık yeteneği olan birine sahada doğru roller verilirse iş yapar. Umarım Galatasaray imiza gelmesinin ne büyük bir nimet olduğunu bilir ve ona göre çalışıp katkı saglar

Solda
Kerem+ onye

sagda
Fegh Baris Ogulcan yunus

Kanatlar bitti artik bi zahmet

Bizde ki yerlileri beğenmiyorsunuz, Süper Ligden yerli alıyoruz beğenmiyorsunuz, genç yerli alıyoruz beğenmiyorsunuz
Biz kimi oynatacaz yerli kontenjanından söyleyinde bizde bilelim
Ya boşver beğenmeyen gitsin City, PSG izlesin.

Herkese bok atarlar, iyi yerli öner desen Mert Müldürü önerirler, bu kafalara laf mı anlatılır

Yeni aslan parçamız hayırlı uğurlu olsun. Azda olsa birşeyler yapmış bir çocuk. Peşinen gommenin alemi yok. Ben her zaman söylüyorum. Azıcık yeteneği olan birine sahada doğru roller verilirse iş yapar. Umarım Galatasaray imiza gelmesinin ne büyük bir nimet olduğunu bilir ve ona göre çalışıp katkı saglar
Belli bi oyun şablonumuz olsa haklısın da hoca tuhaf. 8de 8 yapan takımı Falcaoyu oynatacağım diye çorba etti

Ya boşver beğenmeyen gitsin City, PSG izlesin.

Herkese bok atarlar, iyi yerli öner desen Mert Müldürü önerirler, bu kafalara laf mı anlatılır
Berkan hakkında görüşlerini alalım üstat. İster misin bize
makul bonservisle*

Taylanı 4-5e okutup berkanı getirebilsek keşke

Alt ligden Batuhan kör, Ali Akman, Enis gibi gençleri alırsan anlarım, potansiyelli ve gelişime açık. Ama 21 yaşındaki bir topçu artık olmuştur. Mesela ADSde Tayyip Talha, iyi topçu ama ADS ve o ayarda bir takım için iyi oyuncu. Yaş 21 gelişim bekleyemezsin bunlardan. Ve böyle bir topçu olan BAY’a ne bileyim 1,5 milyon çok fazla…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Batuhan 9 Mart 2001, BAY 23 Mayıs 2000 doğumlu...Futbolcu gelişiminde 9.5 ayın bu denli önemli olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

İnanılmaz bir tackle becerisi var ki stoper olarak kullanılmaya başlamasına da bu sebep oldu sanırım, yoksa Bazoer 'in ilk vitrin yaptığı dönem Ajax 'ta bayağı Box to Box orta saha olarak olmuştu

Dediğin gibi stoperi geçtim de uzaktan şutları, fiziksel özellikleri ve pas becerisi filan bir orta saha için bile fazlasıyla iyi. Tabii ne kadar iyi bir defansçı ? ordan emin değilim

Bugün bir video düşmüştü antrenmandan Fatih Terim antrenmanı kesip Alpaslan'a uyarıda bulunuyor "buradan çok net çıkmalıyız. Artık bize kimse, geçen sene ve evvelki sene olduğu gibi ..." diyor. Eğer gerçekten geçen sene Seri 'nin kullanılmasıyla başladığımız bu TerimBall dediğimiz oyuna kafayı takmış durumdaysa Bazoer 'i kullanır diyorum

Ama adı geçen Kaan veya Bazoer gibi oyuncuları alıp dörtlü defansta Marcao 'nun partneri olarak kullanmaya çalışırsak sonu hüsran olabilir. Ya Kaan 'ı alırsın üçlünün sağında kullanırsın ya da Bazoer 'i üçlü savunmanın ortasında yarım stoper gibi kullanırsın. Bakalım gördüğüm kadarıyla uzun zaman sonra ilk defa belli bir sistem üzerinde o oyunu oynamak için oyuncu arıyoruz, eskiden bizim takımın transferleri " Şu takımda bir oyuncu var bak çok iyi bir oyuncu kesin transfer etmeliyiz" kafasında geçiyordu
atak yonu yuz uzerinden 70 ve uzeri dersem, defans yonu yuz uzerinden 60-65
elbette bizim ligle kiyas kabul edilmesi zor olsa da(bizim lig sert,fiziksel oyun ,kati defans vsvs) bu sezon liginde 4 veya 5 kez haftanin takimina secilmisti hatirladigim kadariyla....

*ben ozellikle hava topunda stoper bolgesinde cok iyi oldugumuzu dusunmuyorum.lyund eskisi gibi direkt 11 cikmiyor, dolayisiyla hava topu zaafimiz mevcut. bu denklemde bu eksikligi kapatir dusuncesindeyim,..geriden cikma konusu,ayaga pas, ve bir onceki mesajimda degindigim arti yon ozellikleri ile alternatifler arasinda yer almali bence de.

*onceki mesajlarimda dedigim vurguya deginmissin, oyuna gore oyuncu bakilmasi. dogru kurulum yapan takimlarda her daim olan bir durum. bizde de olmasi gerekende bu idi ilk planda.
*terimball konusu ; bu kurulum devam edecekse,ki isimlere bakilirsa edecek(moreno,kaan,bello,vs) x transfer profillerine bakilirken ,- goz ardi edilmeden,bu yonde x isimleri iyi etud etmeliyiz diye dusunuyorum....

*bahsini ettigin idman vid konusu,
(buradan cok net cikmaliyiz).

< *bunu biraz acmak gerekir. acilim, pasla cikmaksa, bunun suresi nedir...pas efek arti eksi baz inda cikarken-ki sure denkleminde...
misal , bvb hocasinin gonderilis nedenleri arasinda takimin kaptanlari ve en tecrubelilerii soyle bir sey demisti;
ic saha da yenildikleir 5-1 lik maglubiyet ertesinde misal> hummels;

< >
Passing the ball out from the back has become fashionable for pretty much every top-level team but it only works if your players are capable of doing it.

As Hummels went on to explain, Dortmund had fallen into the habit of keeping the ball at the back for too long, seemingly incapable of moving it forwards quickly, and so invited pressure from opponents which leads to errors.
-------------------

.
ilk 11 macin 4unde maglup ayrilmalari akabinde hocaya yol verildi 5-1 lik maglubiyet bardagi tasiran son damla oldu .
ustte ingilizce alinti ekledigim bolumde her kelime onemli ,kritik olsa da, son parafi bizde son donem de yasadik bolca.

*konu ozelinde (defans dizilimi) ,defans oyunculari ,mevcut oyun anlayisimiz devam edecekse, pas/sure/efektiflik denkleminde profiller ve uyumda ,akicilikta olmali,.. aksi takdirde sistem error veriyor benzer oyun oynayan takimlar ve hocalarinda.

hoca umarim bahsini ettigin vidyo da bu yonlerde serzenisler ve uyarilar yapiyordur bu bolge de oynayan,oynayacak oyunculara....

Luyiyi alsin 12 ye

Diagneyi alsin. Krasnodarda Berg ve Ari gidiyormus bu yazin ve bir tane dogru dürüz oynamayan rus forvet kalmis kadroda. Gelecek sezon icin bie genc rus almislar ama o tek basina yetmez.

Diagnede ordan kendine ücüncü veya dördüncü es olarak bir Natasha bulsun ve herkez kazansin.

Babel ve ardadan bu saatten sonra anca okeye 4.yada floryada pasta kesici olur yani onyekuru gibi skorer bir adam o bedellere alinmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt