Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış transferini destekliyorum. Böyle gençleri sürekli denemek gerekiyor. Ama Ali ve Yunus’tan çok çabuk vazgeçmeyiz umarım. Aynı yerde ikisi de iyi performans verdi.

Bize yazdıkları bratwaite gol atmis.dua edin de cok atmasin.hayvan gibi herif.falcao gider,bratwaite gelir.diagne zaten yolcu.mostafa ve halil yetmez.babel de gidecek

Bursanin bu sezon 1 kupa macini izledim

1 tane star adayi var o da batuhan

Ya boşver beğenmeyen gitsin City, PSG izlesin.

Herkese bok atarlar, iyi yerli öner desen Mert Müldürü önerirler, bu kafalara laf mı anlatılır

Aynı yaşta Burak kapaçak var. Bundan çok daha iyi. Ama ona da 1,5 milyon Euro ödenmez buna da.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belki 1-2 tanesi tutar da satarız diye 10 tane vasata 2şer m para harcayınca kadro her sene daha da kalitesizleşiyor satacak oyuncu da kalmıyor

İsmaili 2 3 maç anca izleyebildim. Temposu dışında öne çıkan bir özelliği yoktu varsa da ben görmedim. Sakatlıktan nasıl döneceği de meçhul.

@Mahmut Aslan

Sabaha kadar kışkır lan istiyorsan, beğenmiyorsan git başka takım tut.

Boş raporlama yapma yoksa bir daha o rapor tuşuna basamazsın.

Marcao, Mohamed, Onyekuru (gelirse), Kerem. Belki Barış, Yunus ve ayrıca alt yapıdan Eren. 3-5 sene içinde daha da olgunlaşacaklarını düşünürsek çok sağlam bir jenerasyon yakalayabiliriz. Bunu da çok düşük bir maliyetle yapmış olacağız. Bu yönde transferleri desteklememiz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt