Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.542
- 18.773
- 1.398
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi Lainer 13, Kalajdzic 24, Schlage 30 milyonmus. Biz nasil transfer yapcaz arkadas?
Aradaki 13milyonluk kucuk farki nasil halletcezdiagne 7
luyi 6
feg 2
gedson 10
morutan 10
florentino 8
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aradaki 13milyonluk kucuk farki nasil halletcez
Bu morutan necidir? Adını hep görüyorum da forvet mi stoper mi oyun kurucu mu? 10 milyonluk rumen mi olurAradaki 13milyonluk kucuk farki nasil halletcez
Ayagi temiz bir sol kanat. Oyun gorusu yuksek sutlari iyi birebiri de fena degil. Duran toplari da cok kullaniyor. 10 numara da oynatabilirsin ama sag kanat oynatmışlar.Bu morutan necidir? Adını hep görüyorum da forvet mi stoper mi oyun kurucu mu? 10 milyonluk rumen mi olur
Oookkkdiagne 7
luyi 6
feg 2
gedson 10
morutan 10
florentino
İzleyelim biraz sen kefilsenAyagi temiz bir sol kanat. Oyun gorusu yuksek sutlari iyi birebiri de fena degil. Duran toplari da cok kullaniyor. 10 numara da oynatabilirsin ama sag kanat oynatmışlar.
10mluk topcu degil bence ama iyi bir potansiyeli var. 5mye alabilirsek ciplak kosarim muhtemelen
Güya 10 numaraymış. Kulübü yüksek değer biçiyor diye süper yetenek zannediliyor...''Ozan 20, Altay-Szalai 30 milyon'' gibi bir durum, benim anladığım...Bu morutan necidir? Adını hep görüyorum da forvet mi stoper mi oyun kurucu mu? 10 milyonluk rumen mi olur
Kefilim.(topsuz oyunu icin kefil olamam. Top rakipteyken pek analiz edemiyorum.topculari)İzleyelim biraz sen kefilsen
Bu adamı bilmiyorum ama futbolcu olması yiğit gokoglandan iyi olmasına yeter zaten atletlikle alakası yokAnlat bilelim o zaman
Nedir bu adam
Ne verir
Bitirici midir
Asistci midir
Dar alan meziyeti nedir
Misal Oğulcan a göre artışı nedir
Anlat bilelim