Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi Lainer 13, Kalajdzic 24, Schlage 30 milyonmus. Biz nasil transfer yapcaz arkadas?

Bu morutan necidir? Adını hep görüyorum da forvet mi stoper mi oyun kurucu mu? 10 milyonluk rumen mi olur
Ayagi temiz bir sol kanat. Oyun gorusu yuksek sutlari iyi birebiri de fena degil. Duran toplari da cok kullaniyor. 10 numara da oynatabilirsin ama sag kanat oynatmışlar.

10mluk topcu degil bence ama iyi bir potansiyeli var. 5mye alabilirsek ciplak kosarim muhtemelen

Ayagi temiz bir sol kanat. Oyun gorusu yuksek sutlari iyi birebiri de fena degil. Duran toplari da cok kullaniyor. 10 numara da oynatabilirsin ama sag kanat oynatmışlar.

10mluk topcu degil bence ama iyi bir potansiyeli var. 5mye alabilirsek ciplak kosarim muhtemelen
İzleyelim biraz sen kefilsen

Bu morutan necidir? Adını hep görüyorum da forvet mi stoper mi oyun kurucu mu? 10 milyonluk rumen mi olur
Güya 10 numaraymış. Kulübü yüksek değer biçiyor diye süper yetenek zannediliyor...''Ozan 20, Altay-Szalai 30 milyon'' gibi bir durum, benim anladığım...

Baris ve kerem her iki kanatta da gayet oynar ama baris geldi diye onyekuru gelmez söylemini pek anlamadim.baris cok yetenekli olabilir ama kendini kanıtlayacak ne yaptiki ilk 11de sola koyalim?baris kerem gibi gelecege yatirim.once kendini ispatlamalı.o yuzden onyekuru her türlü alinir ki alindi sanırım.

omar’dan cikacagimizi hic sanmiyorum. ozellikle bizim kulupte kendisini taniyanlarin kendisinden tanidiklari en karakterli sporcu ve iyi insan diye bahsetmelerinden oturu, tedavisi de patlamazsa, bir sekilde takima dondurur hoca bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt